TS-Life

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

TS-Life je inovativní a dynamická multi-level marketingová společnost, která se ode svého vzniku v roce 2018 zaměřuje na poskytování kvalitních výživových doplňků a produktů pro péči o tělo. TS-Life se pyšní svými silnými hodnotami a filozofií, která podporuje zdraví, wellness a pozitivní životní styl.

Hodnoty a filozofie TS-Life

Firma TS-Life klade důraz na kvalitu, inovaci a integritu. Její filozofie spočívá v poskytování vysoce kvalitních produktů, které pomáhají lidem dosáhnout a udržet optimální zdraví a wellness. Pracují také na podpoře pozitivní komunitní atmosféry, kde se lidé mohou cítit podporováni a motivováni k dosažení svých cílů.

Historie a obchodní model TS-Life

TS-Life byla založena v roce 2018 a od té doby rychle roste. Její obchodní model je založen na multi-level marketingu (MLM), což znamená, že její prodejci mohou vydělávat peníze nejen prodejem produktů, ale také tím, že přivedou další prodejce do firmy.

Produkty a služby TS-Life

TS-Life nabízí širokou škálu produktů, které jsou navrženy tak, aby podporovaly zdraví a wellness. Mezi jejich nejoblíbenější produkty patří výživové doplňky, čaje, proteinové prášky a produkty pro péči o tělo. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby pomáhaly lidem dosáhnout svých zdravotních a fitness cílů, zatímco jim dodávají potřebné živiny a vitamíny.

Komunita a kultura TS-Life

TS-Life je hrdá na svou silnou komunitu a pozitivní firemní kulturu. Firma podporuje své prodejce a zákazníky, aby se zapojili do jejich aktivit a akcí a sdíleli své úspěchy a výzvy. Tato kultura podpory a spolupráce je klíčová pro úspěch TS-Life.

Působení a obchodní výsledky TS-Life

TS-Life působí po celém světě, s prodejci a zákazníky v mnoha zemích. Jejich produkty jsou oblíbené jak u spotřebitelů, tak u prodejců, což vedlo k rychlému růstu firmy.

TS-Life dosáhla pozoruhodných obchodních výsledků od svého vzniku. V roce 2020 firma dosáhla obratu více než 12 milionů dolarů, což je významný nárůst oproti předchozím letům. Jejich úspěch lze připsat jejich kvalitním produktům, silné komunitě a efektivnímu obchodnímu modelu.

Závěr

TS-Life je dynamická a rychle rostoucí firma, která se zaměřuje na poskytování kvalitních produktů pro zdraví a wellness. Jejich silné hodnoty, inovativní produkty a pozitivní komunita vytvářejí silnou základnu pro jejich pokračující úspěch. S více než 12 miliony dolarů obratu v roce 2020 a rostoucí globální přítomností, TS-Life má všechny známky, že se bude nadále rozvíjet a expandovat v budoucích letech.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *