Tupperware®

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Tupperware® je světově uznávaná firma, která se zabývá výrobou a prodejem domácích potřeb a kuchyňských nástrojů vyrobených z plastu a silikonu. Tato multi-level marketingová společnost byla založena v roce 1946 Earlem Tupperem ve Spojených státech amerických. Navzdory počátečním obtížím se Tupperware® stal ikonickým jménem v mnoha domácnostech po celém světě.

Jedním z hlavních principů společnosti je její zájem o ochranu životního prostředí a úsilí o snížení množství plastového odpadu. Výrobky Tupperware® jsou navrženy tak, aby vydržely dlouho a byly odolné proti opotřebení. Tento přístup k designu a výrobě pomáhá zákazníkům snížit jejich spotřebu jednorázových plastů, což je značně prospěšné pro životní prostředí.

Tupperware® je také známý svým jedinečným prodejním modelem – tzv. Tupperware parties. Tento koncept, který byl zaveden v roce 1951, spočívá v organizování domácích prodejních akcí, kde se hostitelé setkávají s potenciálními zákazníky, prezentují produkty a demonstrují jejich užitečnost v praxi. Tento přístup umožňuje firmě vytvářet osobní vztahy s jejími zákazníky a poskytuje jim příležitost vyzkoušet produkty před nákupem.

Společnost Tupperware® je také známá svým silným důrazem na rozvoj komunity a podporu žen. Firma nabízí mnoho příležitostí pro ženy, aby se staly nezávislými prodejkyněmi a poskytuje jim prostředky a vzdělání potřebné k rozvoji jejich podnikatelských dovedností.

Tupperware® je dnes globální společností s působností ve více než 100 zemích po celém světě. V roce 2019 dosáhla společnost celkového obratu 1,8 miliardy dolarů a měla přibližně 12 800 zaměstnanců. Kromě toho má Tupperware® rozsáhlou síť více než 3 milionů poradců, kteří pomáhají zákazníkům získat přístup k jejím produktům.

Navzdory vysoké konkurenci na trhu s domácími potřebami a kuchyňskými nástroji si Tupperware® udržuje silnou pozici díky svému kvalitnímu sortimentu, přizpůsobivém prodejnímu modelu a silné komunitě. Společnost se nadále zaměřuje na inovace a udržitelnost, aby zůstala relevantní a splnila očekávání svých zákazníků.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *