Üforia Science

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Üforia Science je multi-level marketingová společnost, která byla založena v květnu 2018. Její mateřská společnost se jmenuje MaVie, která je na trhu již od roku 2014. Üforia Science působí v mnoha zemích po celém světě a je známá svou zcela jedinečnou filozofií a hodnotami.

Filozofie a hodnoty firmy

Üforia Science je firma, která se hlásí k cíli přinést lidem personalizovanou péči o jejich zdraví prostřednictvím DNA genomiky. Její filozofie má pevné kořeny v přesvědčení, že každý jednotlivec je jedinečný a proto by měl mít také jedinečnou péči. Üforia Science se tak snaží podpořit individuální zdraví a wellness lidí tím, že jim nabídne nástroje a produkty, které jsou na míru vyrobeny na základě jejich vlastní DNA.

Produkty a služby

Üforia Science vyrábí a prodává produkty personalizované na základě DNA testů svých zákazníků. Tito zákazníci pak dostávají doplňky stravy, které jsou na míru vyrobeny podle jejich vlastních genetických potřeb. Společnost také nabízí DNA testovací sady, které umožňují lidem získat hlubší pochopení svého těla a jeho potřeb.

Problémy, které řeší

Hlavním problémem, který Üforia Science řeší, je nedostatek personalizace v zdravotnickém průmyslu. Společnost věří, že každý jednotlivec je jedinečný a proto by měl mít také jedinečnou péči. Üforia Science se snaží tohoto cíle dosáhnout prostřednictvím svých produktů a služeb.

Kultura a komunita

Üforia Science je společnost, která se snaží vybudovat silnou komunitu mezi svými zákazníky a distributory. V rámci této komunity je důraz na spolupráci, vzájemnou podporu a sdílení zkušeností. Společnost také důrazně podporuje osobní rozvoj a seberealizaci svých členů.

Výsledky na trhu

Od svého založení v roce 2018 si Üforia Science vybudovala pevnou pozici na trhu s doplňky stravy. Bohužel, společnost nezveřejňuje konkrétní finanční data a statistiky, ale na základě počtu jejích distributorů a zákazníků lze usoudit, že její produkty jsou velmi oblíbené a žádané.

Závěrem

Üforia Science je inovativní a dynamická společnost, která se snaží změnit způsob, jakým lidé přemýšlejí o svém zdraví a wellness. Její jedinečný přístup k personalizaci produktů na základě DNA testů je přelomový a má potenciál výrazně posunout hranice zdravotnického průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *