Ultimate Freedom Movement

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Ultimate Freedom Movement (UFM) je jedinečná multi-level marketingová (MLM) společnost, která se od svého založení v roce 2004 zasazuje o poskytování kvalitních produktů a služeb, které pomáhají lidem dosáhnout jejich nejvyšší potenciálu a nabízejí jim větší svobodu a nezávislost.

UFM je založena na silných hodnotách a filozofii přímo odrážející její název. V první řadě si klade za cíl poskytovat jednotlivcům možnosti a nástroje k tomu, aby mohli vést život, jaký si přejí. Hodnoty této společnosti zahrnují integritu, transparentnost, spolupráci a závazek k vytváření pozitivních dopadů. Filozofie UFM je založena na přesvědčení, že každý má potenciál dosáhnout svého nejlepšího já a že je možné dosáhnout svobody a nezávislosti.

Od svého založení se UFM věnuje především výrobě a prodeji kvalitních zdravotních a wellness produktů. Její sortiment zahrnuje širokou škálu doplňků stravy, produktů pro péči o tělo a duši, stejně jako mnoho dalších produktů zaměřených na zlepšení kvality života svých zákazníků. Společnost také nabízí širokou škálu služeb, včetně osobního rozvoje a školení, které pomáhají lidem dosáhnout svých cílů a snů.

Kultura a komunita v UFM jsou jedinečné. Společnost je hrdá na svou otevřenou, podporující a inkluzivní kulturu, která se snaží pomáhat jednotlivcům růst a dosáhnout svého potenciálu. Komunita UFM je tvořena lidmi z celého světa, kteří se sdružují, aby se navzájem podpořili a dosáhli svých cílů.

UFM je aktivní na celém světě, s pobočkami v mnoha zemích, včetně USA, Kanady, Austrálie, Spojeného království a mnoha dalších. Společnost se může pochlubit významnými úspěchy na trhu, s ročními prodeji přesahujícími 200 milionů dolarů a více než milionem aktivních distributérů a zákazníků po celém světě.

Celkově je Ultimate Freedom Movement příkladem úspěšné multi-level marketingové společnosti, která se zavázala vytvářet kvalitní produkty a služby, podporovat své členy a přispívat k pozitivnímu dopadu na svět.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *