Univia

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Univia je multi-level marketingová společnost (MLM), která se specializuje na výrobu a prodej wellness produktů. Tato firma je známá svým silným důrazem na zdraví a kvalitu života, poskytující řešení pro ty, kteří hledají způsoby, jak zlepšit svou pohodu a celkové zdraví.

Hodnoty a filozofie společnosti Univia jsou hluboko zakotveny v přesvědčení, že zdraví je základem pro šťastný a naplněný život. Společnost se zaměřuje na vytváření vysokokvalitních produktů, které podporují zdraví zákazníků a zároveň poskytují průběžné vzdělávání a podporu prostřednictvím své globální komunity distributorů.

Univia je na trhu už několik let a od svého založení se neustále rozvíjí a inovuje. Společnost vyrábí a prodává širokou škálu wellness produktů, včetně doplňků stravy, vitamínů a proteinových mixů. Produkty Univia jsou navrženy tak, aby řešily řadu běžných zdravotních problémů, jako je nedostatek energie, problémy s trávením, nedostatek nutričních látek a další.

Univia se pyšní silnou a podporující komunitou, která se skládá z tisíců distributorů po celém světě. Tato komunita hraje klíčovou roli v kultuře společnosti. Univia poskytuje svým distributorům nejen možnost vydělat peníze, ale také jim nabízí nástroje a zdroje, které potřebují k tomu, aby byli úspěšní a dosáhli svých osobních a profesních cílů.

Univia působí na globální úrovni, s pobočkami a distributory ve více než 20 zemích. Společnost je hrdá na to, že dosáhla silné globální přítomnosti a pokračuje v expanzi do nových trhů.

Kromě svého úspěchu na trhu se Univia také může pochlubit řadou pozitivních výsledků. Společnost dosáhla několika milníků, včetně dosažení více než milionu prodaných produktů a vytvoření více než tisíce nových pracovních míst. Univia také zaznamenala silný růst v oblasti prodeje, s ročním růstem prodeje o více než 20% v posledních letech.

V závěru můžeme říct, že Univia je multi-level marketingová společnost s jasnou vizí a cílem zlepšovat zdraví a kvalitu života svých zákazníků. S pevnými hodnotami, silnou komunitou a kvalitními produkty je Univia skutečným lídrem v oblasti wellness průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *