Unicity

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Unicity je mezinárodní multi-level marketingová společnost, která se specializuje na produkty pro zdraví a wellness. Založená v roce 2001, Unicity se během posledních dvaceti let vypracovala na jednu z vedoucích společností v oblasti zdraví a wellness na globální úrovni.

Filozofie Unicity je založena na třech základních hodnotách: integrita, excelence a inovace. Firma věří, že úspěch je dosažen tím, že se jedná s úctou a poctivostí, že se neustále usiluje o zlepšení a že se vždy hledají nové a lepší způsoby, jak sloužit svým zákazníkům a distributérům.

Unicity vyrábí širokou škálu produktů pro zdraví a wellness, včetně doplňků stravy, produktů pro péči o tělo a produktů pro hubnutí. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby pomohly lidem dosáhnout a udržet optimální zdraví, zvyšovat svou energii a zlepšovat celkový výkon.

Unicity řeší řadu problémů, se kterými se lidé dnes potýkají, včetně nedostatku energie, nadváhy, stresu a dalších zdravotních problémů souvisejících s moderním životním stylem.

Kultura v Unicity je založena na spolupráci, podpoře a motivaci. Firma nabízí svým distributérům širokou škálu vzdělávacích a vývojových příležitostí, včetně seminářů, workshopů a online kurzů. Unicity také buduje silnou komunitu svých distributérů a zákazníků, kteří se podporují a motivují navzájem k dosažení svých cílů.

Unicity působí v více než 50 zemích po celém světě, včetně USA, Kanady, Evropy, Asie a Austrálie. Firma dosáhla impozantního růstu během svého dvacetiletého působení. Podle posledních dostupných údajů dosáhla Unicity v roce 2020 globálních prodejů v hodnotě více než 200 miliónů dolarů.

Unicity je příkladem toho, jak multi-level marketingová společnost může využít sílu inovací, vzdělání a komunity k poskytování vysoce kvalitních produktů a služeb, které mění životy lidí po celém světě. Se svým silným zaměřením na zdraví a wellness, Unicity je na čele průmyslu, který je dnes důležitější než kdy dříve.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *