USANA

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

USANA: Děláme rozdíl na trhu s wellness produkty

USANA Health Sciences je nejen další multi-level marketingová společnost. Je to firma, která je známá svou závazkem pomáhat lidem dosáhnout optimálního zdraví a zlepšovat své životy prostřednictvím kvalitní výživy a cílené wellness řešení.

Hodnoty a filozofie

USANA klade velký důraz na vědu a kvalitu. Jejich motto „Věda jistota zdraví“ je základem všeho, co dělají. Firma je hrdá na svůj vědecký přístup k vývoji produktů a na své přísné standardy kvality.

Historie

USANA byla založena v roce 1992 Dr. Myronem Wentzem, laureátem Nobelovy ceny, s vizí vytvářet nejčistší a nejúčinnější produkty na trhu. Během posledních téměř 30 let se tato společnost vyvinula ve světového lídra v oblasti wellness a výživy.

Produkty a služby

USANA se specializuje na výrobu široké škály výrobků, včetně vitamínů, minerálů, antioxidantů, proteinových třesů a dalších výživových doplňků. Kromě toho nabízejí také produkty pro péči o pleť a osobní péči.

Řešení problémů

USANA se zaměřuje na řešení problémů týkajících se zdraví a wellness. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby pomáhaly lidem zlepšovat své zdraví, zvyšovat svou energetickou hladinu, zlepšovat svůj výkon a cítit se lépe.

Kultura a komunita

USANA je také známá svou silnou a podporující komunitou. Společnost podporuje své distributory a zákazníky, poskytuje jim vzdělání a nástroje, které potřebují k úspěchu, a vytváří prostředí, které povzbuzuje růst a rozvoj.

Působení ve světě

USANA působí ve více než 24 zemích po celém světě, včetně Spojených států, Kanady, Austrálie, Nového Zélandu, Jižní Koreje, Japonska a mnoha dalších.

Výsledky na trhu

USANA je jedním z nejúspěšnějších hráčů na trhu s wellness produkty. V roce 2020 dosáhla společnost rekordních tržeb ve výši 1,135 miliardy dolarů, což je zvýšení o 7,1 % oproti předchozímu roku. Kromě toho byla USANA několikrát oceněna za své produkty, vědecký přístup a podnikatelské příležitosti, včetně ocenění od organizace Direct Selling News a časopisu Outside.

Závěrem, USANA je společnost, která se nejen zaobírá výrobou a prodejem kvalitních wellness produktů, ale také budováním silné komunity a vytvářením pozitivního dopadu na životy lidí po celém světě. Jejich úspěch a růst na trhu ukazují, že jejich závazek k vědě, kvalitě a zlepšení života lidí je skutečně odměněn.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *