Usborn Books More

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Usborn Books More je přední multi-level marketingová společnost, která se specializuje na prodej kvalitních knih pro děti. Firma byla založena v roce 1973 Peterem Usbornem ve Spojeném Království a od té doby se rozrostla do celosvětového gigantu, který působí ve více než 100 zemích.

Hodnoty a filozofie

Usborn Books More je známá svou silnou filozofií zaměřenou na vzdělání a rozvoj dětí. Firma věří, že kvalitní knihy jsou klíčem k rozvíjení kreativity, fantazie a učení dětí. Jejich hlavní hodnoty zahrnují úctu k vzdělání, lásku k literatuře a důraz na zákaznický servis.

Produkty

Usborn Books More nabízí širokou škálu knih pro děti všech věkových skupin. Jejich produktový sortiment zahrnují vše od knížek pro předškoláky, přes vzdělávací materiály pro školáky, až po knihy pro mladé dospělé. Jejich knihy jsou známé pro svou vysokou kvalitu, kreativitu a vzdělávací hodnotu.

Řešení problémů

Usborn Books More pomáhá řešit hlavní problémy rodičů a učitelů tím, že poskytuje kvalitní a vzdělávací materiály, které děti baví. Jejich knihy jsou navrženy tak, aby podpořily dětskou kreativitu, fantazii a lásku k čtení.

Kultura a komunita

Firma Usborn Books More je známá svou silnou korporátní kulturou, která podporuje spolupráci, týmovou práci a současně oceňuje individuální úsilí. Jejich komunita zahrnuje tisíce nezávislých konzultantů po celém světě, kteří považují Usborn za více než jen zdroj příjmů – je to pro ně způsob života.

Působení a výsledky na trhu

Usborn Books More působí ve více než 100 zemích po celém světě a je jedním z největších vydavatelů dětských knih. V roce 2019 firma dosáhla celkového obratu více než 375 milionů dolarů a její knihy byly přeloženy do více než 50 jazyků. Tato čísla odrážejí silnou pozici Usborn na trhu a její schopnost uspět v konkurenčním prostředí.

Celkově je Usborn Books More skvělým příkladem toho, jak může firma, která se zavázala poskytovat kvalitní a vzdělávací produkty, dosáhnout globálního úspěchu. Jejich silné hodnoty, kultura a komunita, spolu s kvalitou a rozmanitostí jejich knih, je činí skutečným lídrem v oblasti vydávání dětských knih.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *