Utility Warehouse

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Utility Warehouse je multi-level marketingová společnost, která se specializuje na poskytování služeb v oblasti energie, telekomunikací a finančních služeb. Firma je známá pro svůj unikátní přístup k podnikání a hodnoty, které ji odlišují od ostatních hráčů na trhu.

Společnost Utility Warehouse byla založena v roce 1996 a od té doby postupně rozšiřuje své služby a působí převážně ve Velké Británii, ale i v dalších částech Evropy. V průběhu let se firma zaměřovala na poskytování energetických služeb, jako je dodávka plynu a elektřiny, a telekomunikačních služeb, jako jsou telefon, internet a mobilní služby. Nedávno se také začala věnovat finančním službám, včetně poskytování úvěrů a pojištění.

Utility Warehouse je známá svým závazkem vůči zákazníkům. Firma se zaměřuje na poskytování skvělé zákaznické podpory a udržení nízkých cen. Zákaznické recenze jsou většinou pozitivní, což dokazuje, že společnost skutečně dodržuje svůj závazek. Firma také pravidelně získává ocenění za své služby, včetně titulu „Nejlepší dodavatel energie“ v letech 2018 a 2019 od Which?.

Společnost má také silné závazky vůči svým partnerům. Utility Warehouse funguje na základě multi-level marketingového modelu, což znamená, že její partneři mohou získávat příjem tím, že představují služby společnosti svým přátelům a rodině. Firma nabízí širokou škálu výhod a odměn pro své partnery, včetně možnosti získat část své vlastní energie zdarma.

Kultura ve společnosti Utility Warehouse je zaměřená na podporu a růst. Zaměstnanci i partneři jsou povzbuzováni k tomu, aby se neustále učili a zdokonalovali. Firma také vytváří silné komunitní vazby prostřednictvím pravidelných setkání a událostí.

Výsledky na trhu Utility Warehouse jsou pozoruhodné. Firma má více než 650 000 zákazníků a téměř 40 000 partnerů. V roce 2019 dosáhla společnost obratu více než 800 milionů liber. Její růst je dále podporován investicemi do technologie a infrastruktury, což jí umožňuje poskytovat ještě lepší služby svým zákazníkům.

Celkově je Utility Warehouse silným hráčem na trhu energetických a telekomunikačních služeb. Její závazek vůči zákazníkům a partnerům, silná firemní kultura a průběžné investice do růstu a inovací ji činí firmou, na kterou je třeba dávat pozor.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *