Valentus Global

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Valentus Global je multi-level marketingová (MLM) společnost, která se specializuje na zdraví a wellness. Firma byla založena v roce 2014, přičemž své jméno získala z latinského slova „Valentus“, což znamená „silný“ a „zdravý“. Valentus Global je známa svými hodnotami orientovanými na zdraví, wellness a komunitu, které odrážejí její hlavní filozofii – přinášet lidem lepší a zdravější životní styl.

Hlavní produkty společnosti zahrnují zdravé nápoje, které podporují zdraví a wellness, jako jsou káva, čaj a energetické nápoje. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby pomohly lidem zlepšit své zdraví, zvýšit svou energii a podpořit hubnutí. Valentus Global řeší problémy související s obezitou, chronickou únavou a celkovým zdravím tím, že nabízí produkty, které jsou přirozené a bezpečné pro dlouhodobé použití.

Kultura Valentus Global je založena na podpoře a vzájemné pomoci. Společnost vytváří silnou komunitu distributorů a zákazníků, kteří se věnují zdravějšímu životnímu stylu a podpoře ostatních v jejich cestě k lepšímu zdraví. Společnost také nabízí školení a vzdělávací materiály pro své členy, aby se mohli stát efektivnějšími v prodeji a marketingu.

Valentus Global má globální dosah, přičemž působí ve více než 100 zemích po celém světě. Společnost má silnou přítomnost v Severní Americe, Evropě a Asii a stále se expanduje do nových trhů.

Přestože konkrétní čísla nejsou veřejně dostupná, Valentus Global je známa svými impresivními dosaženými výsledky. Společnost se může pochlubit silným růstem jak v počtu distributorů, tak v prodeji produktů. Díky své kvalitní produktové řadě a efektivnímu MLM modelu byla Valentus Global schopna dosáhnout stabilního růstu a udržitelného úspěchu na trhu zdraví a wellness.

Valentus Global je jedinečná MLM společnost, která se zaměřuje na zdraví a wellness. Její hodnoty, filozofie, produkty a komunita ji odlišují od ostatních společností v této oblasti. S jejími silnými výsledky na trhu a globální přítomností je Valentus Global skvělým příkladem úspěšné a udržitelné MLM společnosti.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *