Valentus

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Valentus: Multi-Level Marketingová Společnost Zaměřená na Zdravý Životní Styl

Valentus je multi-level marketingová (MLM) společnost, která se může pochlubit významným postavením na trhu se zdravými nápoji. Tento nadnárodní gigant, jehož jméno pochází z latinského slova „zdraví“, se zavázal k podpoře zdravého životního stylu prostřednictvím svých vysoce kvalitních produktů.

Valentus byl založen v roce 2014 Dave Jordanem, vizionářem a veteránem v oblasti MLM, který byl odhodlán vytvořit společnost, která by obohatila životy lidí po celém světě. Dnes Valentus působí ve více než 100 zemích a je hrdý na svou silnou a rostoucí komunitu distributorů a zákazníků.

Hodnoty a filosofie Valentusu jsou založeny na zdraví, vitalitě a prosperitě. Společnost věří, že zdraví je naší největší bohatství a že tím, kdo podporuje zdravý životní styl, může výrazně zlepšit kvalitu života lidí. Valentus také věří v silu MLM jako obchodního modelu, který nabízí jedinečné příležitosti pro finanční růst a osobní rozvoj.

Produkty Valentusu jsou navrženy tak, aby napomohly zdravému životnímu stylu. Hlavní produktovou řadu tvoří zdravé nápoje, včetně oblíbeného SlimROAST Optimum Coffee, nápoje Prevail Energy a nápoje Prevail Immune Boost. Tyto nápoje jsou formulovány s přírodními složkami, které podporují hubnutí, energii a imunitu.

Valentus se zaměřuje na řešení typických zdravotních problémů současné společnosti, jako je nadváha, únava a oslabený imunitní systém. Společnost také nabízí příležitosti pro ty, kteří hledají finanční nezávislost a chtějí se stát součástí komunity lidí, kteří sdílejí stejné hodnoty a cíle.

Kultura a komunita Valentusu je pestrá, energická a podporující. Distributoři a zákazníci Valentusu se často označují jako „rodina“ a společnost podporuje tuto myšlenku tím, že poskytuje platformu pro vzájemnou podporu, vzdělávání a inspiraci.

Co se týče výsledků na trhu, Valentus se může pochlubit impozantními statistikami. Od svého založení v roce 2014 společnost dosáhla globálního obratu v řádech milionů dolarů, s rostoucím počtem distributorů a zákazníků po celém světě. I přes náročné období pandemie COVID-19 společnost v roce 2020 oznámila roční růst obratu o 35%.

Valentus je tedy nejen průkopníkem v oblasti zdravých nápojů, ale také silným hráčem na MLM trhu. Jeho závazek k zdraví, kvalitě a prosperitě jeho komunity pokračuje v posilování jeho postavení a poslání na celosvětové úrovni.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *