Vasayo

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Vasayo: Multilevel marketingová společnost zaměřená na zdravotnické produkty

Vasayo je multi-level marketingová společnost (MLM), která se specializuje na vývoj a prodej prémiových mikronutrientních produktů. Firma, založená v roce 2016, má své sídlo v Utahu, ve Spojených státech amerických.

Společnost Vasayo byla založena manželi Dallenem a Karree Larsenovými, kteří jsou známí svými předchozími úspěchy v MLM průmyslu. Před založením Vasayo založili a vedli společnost Monavie, která byla v průběhu svého působení hodnocena jako jedna z nejrychleji rostoucích společností v Americe.

Filozofie a hodnoty Vasayo

Vasayo vyznává filozofii poskytování vysoce kvalitních produktů, které pomáhají lidem vést zdravější život. Společnost je zavázána k etickému podnikání a transparentnosti, což se projevuje i v jejich MLM struktuře. Její cíl je vytvořit globální komunitu zdravých a prosperujících lidí.

Produkty Vasayo

Vasayo se specializuje na výrobu a prodej nutričních doplňků, které jsou navrženy tak, aby podporovaly různé aspekty lidského zdraví. Tyto produkty zahrnují doplňky stravy, které se zaměřují na podporu imunitního systému, zlepšování spánkových návyků, zlepšování zdraví srdce a mozkových funkcí a další.

Komunita a kultura

Vasayo se pyšní silnou komunitou svých distributorů a zákazníků, která je spojena společnými hodnotami a cíli. Společnost poskytuje svým distributorům širokou škálu vzdělávacích zdrojů a podporuje je v jejich snaze o osobní a profesní růst. Vasayo také podporuje různé charitativní organizace a projekty zaměřené na zlepšení kvality života lidí po celém světě.

Tržní dosah a výsledky

Vasayo působí na více než 200 trzích po celém světě. Od svého založení v roce 2016 firma dosáhla výrazného růstu. Ačkoli společnost nezveřejňuje konkrétní finanční údaje, její úspěch je patrný z rychlé expanze a rostoucího počtu distributorů a zákazníků.

Závěrem

Vasayo je mladá, ale rychle rostoucí společnost v oblasti multi-level marketingu. Její zaměření na kvalitní produkty, transparentnost a podpora komunity ji odlišuje od mnoha jiných společností v MLM průmyslu. V příštích letech bude zajímavé sledovat, jak se bude firma dále rozvíjet a expandovat na mezinárodní trhy.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *