Vemma

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Vemma je multi-level marketingová (MLM) firma, která se od svého vzniku před více než dvěma dekádami specializovala na výrobu a prodej zdravotnických výrobků a doplňků stravy. Společnost byla založena v roce 2004 v Arizoně ve Spojených státech amerických.

Filozofie a hodnoty Vemmy

Vemma se od svého založení zaměřuje na poskytování řešení lidem, kteří hledají zdravější životní styl a alternativy k tradičním doplňkům stravy. Vemma je hrdá na to, že nabízí výrobky, které jsou podporovány vědeckým výzkumem a které jsou navrženy tak, aby podporovaly celkové zdraví a pohodu.

Produkty a služby Vemmy

Vemma se specializuje na výrobu a prodej zdravotních doplňků stravy a nápojů. Jejich produkty obsahují širokou škálu přírodních ingrediencí, včetně antioxidantů, vitamínů a minerálů. Mezi jejich nejznámější produkty patří Verve – energetický nápoj, Vemma Bode – řada produktů zaměřených na hubnutí a Vemma Renew – anti-aging doplněk stravy.

Kultura a komunita Vemmy

Vemma má silnou komunitní kulturu, která se soustředí na podporu a motivaci svých distributorů. Společnost nabízí řadu vzdělávacích a tréninkových programů, které pomáhají distributorům zlepšovat jejich obchodní dovednosti. Společnost také pořádá pravidelné sítě a konference, které poskytují příležitost ke komunikaci a učení od úspěšných distributorů a leaderů v oboru.

Přítomnost Vemmy na trhu

Vemma působí v mnoha zemích po celém světě, včetně Spojených států, Kanady, Evropy a Asie. I přes některé kontroverzní tvrzení a kritiku v minulosti si Vemma udržuje stabilní pozici na trhu MLM.

Výsledky Vemmy na trhu

Vemma je jedním z hráčů na trhu MLM, který zažil rychlý růst od svého vzniku. Podle nejnovějších dostupných dat dosahuje roční obrat společnosti více než 200 milionů dolarů. Tento výkaz prokazuje odolnost a úspěch Vemmy jako globální MLM společnosti.

Kontroverze

V roce 2015 byla Vemma nařízena Federální obchodní komisí (FTC) ukončit všechny operace kvůli obvinění z provozování nelegální pyramidové schémy. Toto rozhodnutí bylo však později zrušeno a Vemma byla schopna obnovit svou činnost, přestože musela provést řadu změn ve svém obchodním modelu a marketingových praktikách.

Závěr

I přes některé kontroverze a výzvy v minulosti se Vemma udržela jako silný hráč na trhu MLM a pokračuje ve svém poslání poskytování vysokokvalitních zdravotních doplňků stravy a nápojů zákazníkům po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *