Vertera

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Vertera je společnost, která se značně liší od ostatních na současném trhu. Jedná se o multi-level marketingovou (MLM) firmu, která byla založena v roce 2009. Své působení zahájila v Rusku a nyní má pobočky v řadě zemí po celém světě, včetně Evropy, Asie a Severní Ameriky. Společnost má více než deset let zkušeností v MLM a za tu dobu si vybudovala silnou komunitu distributorů a zákazníků.

Hodnoty a filozofie

Vertera věří v hodnoty jako je důvěra, transparentnost, integrita a vynikající služby. Jejich cílem je nejen prodávat produkty, ale také vytvářet silnou komunitu lidí, kteří se podporují a pomáhají si navzájem růst a dosahovat svých cílů. Verteriným záměrem je poskytnout lidem příležitost k osobnímu a finančnímu růstu, což je hlavní filozofií multi-level marketingových společností.

Co Vertera nabízí

Vertera nabízí širokou škálu produktů orientovaných na zdraví a wellness. Mezi jejich výrobky patří potravinové doplňky, kosmetika, přípravky pro péči o tělo a mnoho dalšího. Hlavním cílem těchto produktů je pomoci lidem žít zdravější a šťastnější život.

Kultura a komunita

Kultura ve Verterě je silně postavena na podpoře a spolupráci. Lidé, kteří se stávají součástí této společnosti, se nejenom naučí vše o produktech a jak je prodávat, ale také se stanou součástí komunity, která se navzájem podporuje a motivuje k dosažení svých cílů.

Výsledky na trhu

Vertera se během své existence stala jednou z nejrychleji rostoucích MLM společností na světě. Počet jejich distributorů a zákazníků neustále roste a společnost výrazně zvyšuje své obraty. V roce 2019 dosáhla obratu více než 100 milionů dolarů a počet jejích distributorů se pohybuje v řádu tisíců po celém světě.

Závěr

Vertera je společnost, která poskytuje lidem jedinečnou příležitost k osobnímu a finančnímu růstu. Jejich produkty a filozofie jsou zaměřeny na zlepšení kvality života lidí, a to jak z hlediska zdraví, tak finanční nezávislosti. S více než deseti lety zkušeností v MLM a silnou komunitou, která stojí za touto značkou, je Vertera skutečně odlišná od ostatních MLM společností na trhu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *