Vilavi

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Vilavi je multi-level marketingová (MLM) společnost, která se zasadila o vytvoření výjimečné produktové řady, mimořádného podnikatelského modelu a silné komunity distributorů a zákazníků.

Společnost Vilavi byla založena v roce 1998 a za tu dobu se stala jednou z předních MLM společností na trhu. S více než dvěma desítkami let zkušeností ve svém oboru je Vilavi známá svou schopností adaptovat se na rychle se měnící trh a potřeby zákazníků.

Filozofie společnosti Vilavi je založena na třech klíčových hodnotách: kvalitě, inovaci a komunitě. Firmě jde především o to, aby mohla svým zákazníkům poskytnout produkty nejvyšší kvality, a to pomocí neustálých inovací a výzkumu. Kromě toho je firmě důležité budování silné a podporující komunity, která spojuje jak distributorů, tak zákazníků.

Vilavi se specializuje na výrobu a prodej široké škály produktů v oblasti zdraví a krásy. Jejich produktová řada zahrnuje vše od doplňků stravy a vitamínů, přes kosmetické produkty, až po produkty pro péči o tělo. Cílem těchto produktů je pomáhat lidem dosáhnout a udržet si optimální zdraví a krásu, a zároveň se cítit dobře.

Kultura a komunita Vilavi jsou opravdu unikátní. Distributoři i zákazníci jsou považováni za součást jedné velké rodiny, kde jsou podporováni a motivováni k dosažení svých osobních a profesních cílů.

Vilavi působí ve více než 50 zemích po celém světě a její produkty jsou oblíbené u milionů lidí. Jen v roce 2020 dosáhla společnost obratu přesahujícího 150 milionů dolarů a počet jejích distributorů se blíží k milionu.

Tato úspěšná multi-level společnost se stále rozvíjí a hledá nové cesty, jak podporovat své zákazníky a distributory. S jasnou vizí a silnými hodnotami je Vilavi připravena čelit budoucím výzvám a přinášet na trh inovativní produkty, které naplňují její poslání.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *