Viv

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Viv je multi-level marketingová (MLM) firma, která se chlubí řešením problémů každodenního života. Její hlavní poslání spočívá v tom, pomáhat lidem žít chytřejším a efektivnějším životem, pomocí jejich inovativních produktů a služeb.

Hodnoty a filozofie

Viv klade velký důraz na své hodnoty, které jsou založeny na inovacích, spolehlivosti a důrazu na komunitu. Tato firma se snaží poskytnout svým zákazníkům nejlepší možné služby a produkty, zároveň se ovšem soustředí i na budování silné komunity svých distributorů a zákazníků.

Historie

Viv byla založena v roce 2015 skupinou odborníků z oblasti energetiky, telekomunikací a dalších odvětví. Od svého založení se firma neustále rozvíjí a expanduje do nových trhů.

Produkty a služby

Viv je známá svými produkty a službami, které mají za cíl usnadnit život lidí. Nabízí například služby v oblasti energetiky a telekomunikací, jakož i různé produkty pro domácnost a osobní potřebu. Mezi její nejznámější produkty patří například systém pro monitorování spotřeby energie nebo aplikace pro efektivní správu domácnosti.

Řešené problémy

Viv se snaží řešit problémy každodenního života, ať už jde o vysoké účty za energie, složité správě domácnosti nebo obtížné komunikaci s telekomunikačními společnostmi. Firma se zaměřuje na to, aby její produkty a služby byly jednoduché na použití a přinášely skutečnou hodnotu pro její zákazníky.

Kultura a komunita

Kultura ve Viv je založena na podpoře a vzájemné pomoci. Firma se snaží vytvořit prostředí, kde se lidé cítí podporováni a inspirováni k dosažení svých cílů. Velký důraz je kladen také na komunitu, která je pro firmu klíčová. Viv pravidelně pořádá různé akce pro své členy, kde se mohou potkat, vyměnit si zkušenosti a navázat nové kontakty.

Působení a výsledky na trhu

Viv momentálně působí především na americkém trhu, kde si během svého působení vybudovala silnou pozici. Firma se ovšem neustále snaží expandovat do nových trhů a nabízet své produkty a služby co nejvíce lidem.

Co se týče výsledků na trhu, Viv se může pochlubit tisíci spokojených zákazníků a distributorů. Firma také pravidelně dosahuje vysoké obraty a je považována za jednu z nejrychleji rostoucích MLM firem v USA.

Závěrem, Viv je firma, která se snaží přinést inovace do životů lidí a pomoci jim žít efektivněji a šťastněji. Její silná komunita, kvalitní produkty a služby a důraz na hodnoty a kulturu ji činí jedinečnou a atraktivní volbou pro ty, kdo hledají nové příležitosti a chtějí být součástí něčeho většího.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *