VivaMK Network

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

VivaMK Network je multi-level marketingová společnost, která se specializuje na prodej různých výrobků, od čisticích prostředků, přes kosmetiku, až po domácí potřeby. Její posláním je přinést lidem možnost vytvořit si vlastní podnikání s nízkými náklady na start a poskytnout jim příležitost pro osobní růst a rozvoj.

Firma byla založena v roce 2018 a od té doby si vytvořila silnou pozici na trhu. Její základní hodnoty a filozofie se odrážejí v jejím názvu, kde „Viva“ znamená „žít“ nebo „život“. Firmu inspirovala myšlenka, že každý by měl mít možnost žít život plným životem, a to bez ohledu na to, odkud pochází nebo jaké má finanční prostředky. Proto se VivaMK zaměřuje na poskytování příležitostí – ať už jde o vytváření příjmů, rozvoj dovedností nebo budování komunity.

Produkty, které VivaMK prodává, jsou navrženy tak, aby řešily každodenní problémy lidí. Nabízí širokou škálu výrobků, které zahrnují čisticí prostředky, kosmetiku, domácí zboží a další. Tyto produkty jsou vysoce kvalitní a cenově dostupné, což je důležitý aspekt filozofie firmy.

Komunita VivaMK je rovněž důležitou součástí firmy. Firma se zaměřuje na vytváření silných vztahů mezi svými distributory a zákazníky. Nabízí různé vzdělávací a rozvojové programy a podporuje své distributory v jejich cestě k úspěchu.

VivaMK působí v celé Velké Británii a Irsku a má plány na další expanzi. Firma se může pochlubit impozantními výsledky na trhu. Za krátkou dobu své existence dosáhla firma mimořádného růstu. Její počet distributorů se neustále zvyšuje a prodej jejích výrobků roste.

Ve světě direct sellingu se VivaMK Network ukazuje jako silný hráč s jasnou vizí a odhodláním poskytnout lidem příležitost k dosažení úspěchu. S jejími hodnotami, filozofií a komunitou je jasné, že tato společnost má potenciál pokračovat v růstu a dosahovat ještě větších úspěchů na trhu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *