WaKanna

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

WaKanna je inovativní společnost, která se specializuje na multi-level marketing (MLM) v odvětví konopí. Firma byla založena v roce 2019 se sídlem v Chicagu, Illinois. Od svého vzniku si získala několik tisíc zákazníků a distributorů po celém světě, kteří se podílejí na šíření jejích produktů a hodnot.

WaKanna se vyznačuje hlubokým zájmem o zdraví a blaho svých zákazníků. Firmu vede filozofie „zdraví je bohatství“. Věří, že přírodní produkty mohou pomoci lidem dosáhnout optimálního zdravotního stavu. WaKanna nabízí širokou škálu produktů na bázi konopí, včetně olejů, tablet, čokolád a dalších produktů určených pro osobní i zdravotní péči.

Co se týče kultury ve WaKanna, společnost klade velký důraz na vytváření silné komunity, která sdílí stejné hodnoty a cíle. WaKanna je více než jen společnost. Je to hnutí, které se snaží povznést své členy a zákazníky. Společnost nabízí svým distributorům možnost vytvářet vlastní podnikání a poskytuje jim všechny potřebné nástroje a výcvik, aby dosáhli svých cílů.

Firma působí v řadě zemí po celém světě. Její produkty jsou dostupné prostřednictvím online obchodů a síťového marketingu. WaKanna je hrdá na to, že je jednou z mála společností v tomto odvětví, která je vlastněna ženami a je zároveň zaměřena na diverzitu a inkluzi.

Co se týče tržních výsledků, WaKanna si v krátké době své existence získala dobrou pověst v odvětví konopí. Ačkoli společnost nezveřejňuje konkrétní obrat nebo zisk, je její růst patrný prostřednictvím stále se rozšiřující sítě distributorů a zákazníků.

WaKanna je společnost, která se neustále rozvíjí a inovuje. S cílem zlepšit životy lidí prostřednictvím kvalitních produktů a příležitostí pro podnikání je WaKanna na cestě stát se jedním z nejvýznamnějších hráčů v odvětví MLM konopí. Její filozofie, kultura a hodnoty ji odlišují od ostatních společností a předurčují ji k dalšímu růstu a úspěchu na globálním trhu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *