Vorwerk

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Vorwerk je mezinárodní multi-level marketingová společnost, která se zasazuje o vytváření výrobků a služeb, jež jsou zaměřeny na zlepšení kvality života lidí po celém světě. Společnost byla založena v roce 1883 v Německu Carlom a Adolfem Vorwerkem jako výrobce koberců. Od té doby se firma rozrostla a dnes nabízí širokou škálu výrobků a služeb včetně domácích spotřebičů, kosmetiky a finančních služeb.

Hodnoty a filozofie Vorwerk spočívají v podpoře zdravého a šťastného životního stylu prostřednictvím kvalitních produktů a osobního přístupu. Společnost věří na sílu přímého prodeje, který umožňuje budovat silné vztahy se zákazníky a poskytnout jim individuální servis. Vorwerk je také známý svým závazkem k udržitelnosti, což se projevuje ve vývoji energeticky účinných výrobků a snaze minimalizovat odpad při výrobě.

Vorwerk se specializuje na výrobu a prodej široké škály produktů, včetně vysavačů a kuchyňských robotů (Thermomix), koberců, matrací, kosmetických výrobků (JAFRA Cosmetics) a finančních služeb. Firma také nabízí příležitosti pro nezávislé prodejce, kteří mohou provozovat své vlastní podnikání pod značkou Vorwerk.

Vorwerkova kultura je založena na otevřenosti, inovacích a podpoře růstu jednotlivců. Společnost klade důraz na kontinuální vzdělávání a rozvoj svých zaměstnanců a nezávislých prodejců. Komunita Vorwerk je tvořena lidmi z různých zemí a kultur, kteří sdílejí stejné hodnoty a cíle.

Společnost Vorwerk je přítomna ve více než 70 zemích po celém světě. V roce 2019 dosáhla globální obrat 3,2 miliardy eur. Vorwerk je také jedním z největších přímých prodejců na světě s více než 633 000 nezávislými prodejci.

Jedním z klíčových problémů, které Vorwerk řeší, je zlepšení kvality života lidí prostřednictvím svých výrobků. Při vývoji nových výrobků se společnost zaměřuje na to, aby byly snadno obsluhovatelné, účinné a udržitelné. Například kuchyňský robot Thermomix je navržen tak, aby ulehčil přípravu jídla a podpořil zdravé stravovací návyky.

Jako multi-level marketingová firma nabízí Vorwerk také příležitosti pro lidi, kteří hledají flexibilní pracovní příležitosti nebo si chtějí vytvořit vlastní podnikání. Společnost nabízí školení a podporu pro své nezávislé prodejce a motivuje je k dosažení svých osobních a profesních cílů.

Vorwerk je jedinečná firma, která je hrdá na svůj dlouhou historii, silné hodnoty a širokou škálu produktů a služeb. Společnost se neustále snaží inovovat a rozvíjet své výrobky a služby, aby lépe sloužila svým zákazníkům a komunitě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *