WGN (World Global Network)

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

World Global Network (WGN) je významným hráčem na trhu multi-level marketingu, známým také jako síťový marketing. Tato společnost se považuje za jednu z nejinovativnějších a nejrychleji rostoucích firem v oblasti technologií a zdravotnictví. V tomto článku se podíváme na to, co tuto firmu odlišuje od ostatních, jaká je její filozofie a jaké výsledky dosahuje na trhu.

Historie a filozofie

World Global Network byla založena v roce 2011 Fabiem Sestim, italským podnikatelem s více než 25 lety zkušeností v oboru multi-level marketingu. Firma sídlí v Miami na Floridě, ale působí ve více než 195 zemích po celém světě.

WGN je založena na filozofii poskytování vysoce kvalitních produktů, které lidem pomáhají zlepšit jejich životy. Firma věří v sílu technologie a její schopnost přinášet pozitivní změny. Její hodnoty jsou založeny na integritě, transparentnosti, inovaci a závazku vůči zákazníkům.

Produkty a služby

WGN se specializuje na vývoj a distribuci technologií v oblasti zdraví a wellness. Její hlavní produktovou řadu tvoří chytré hodinky a náramky HELO (Health and Lifestyle Oracle), které monitorují zdravotní stav uživatele v reálném čase, například krevní tlak, srdeční frekvenci, hladinu kyslíku v krvi, kvalitu spánku a další. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby pomáhaly lidem lépe sledovat a řídit své zdraví a životní styl.

Kultura a komunita

Kultura ve WGN je silně založena na týmové práci a spolupráci. Firma vytváří prostředí, které podporuje inovaci a kreativitu, a zároveň dává příležitosti pro osobní a profesní rozvoj. Společnost také klade velký důraz na budování silné komunity mezi svými členy, kteří se navzájem podporují a sdílejí své zkušenosti a úspěchy.

Výsledky na trhu

Od svého založení v roce 2011 dosáhla WGN impozantního růstu. Firma se rychle rozšířila do mnoha zemí po celém světě a vytvořila silnou síť distributorů a zákazníků. V roce 2017 dosáhla společnost obratu více než 200 milionů dolarů a její produkty pomohly milionům lidí zlepšit jejich zdraví a životní styl.

Závěrem

World Global Network je firmou, která ukazuje, jak může být technologie efektivně využita pro zlepšení zdraví a wellness. S jejím silným zaměřením na inovace, kvalitu a zákaznickou spokojenost, se tato společnost rychle stala jedním z předních hráčů v oboru multi-level marketingu. Její úspěch a růst svědčí o tom, že její produkty a služby skutečně přinášejí hodnotu pro své zákazníky a členy.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *