World Financial Group

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

World Financial Group (WFG) je multi-level marketingová firma se sídlem v USA, která se specializuje na poskytování finančních služeb pro jednotlivce a rodiny. Jedná se o firmu, která se pyšní svou misí pomáhat lidem dosáhnout finanční nezávislosti a prosperity.

Hodnoty a filozofie WFG jsou založeny na myšlence, že každý zaslouží přístup k dobrým finančním plánům a produktům, bez ohledu na jejich finanční situaci. Součástí jejich poslání je také poskytnout lidem vzdělání a nástroje k dosažení finančních cílů.

Historie WFG sahá až do roku 2001, kdy byla založena v Torontu v Kanadě. Od té doby firma rychle rostla a rozšířila se do celých Spojených států a do dalších zemí po celém světě. Dnes má více než 42 000 asociovaných agentů a pobočky v 50 státech USA a v provinciích Kanady.

WFG se zabývá poskytováním širokého spektra finančních produktů a služeb. Mezi ty patří životní pojištění, investiční plány, důchodové plány, hypotéky a další. Firma se také zaměřuje na poskytování finančního vzdělání svým klientům, pomáhá jim plánovat pro budoucnost a dosahovat jejich finančních cílů.

Kultura a komunita WFG jsou založeny na týmové práci, podpoře a spolupráci. Firma věří, že její úspěch je odrazem úspěchu jejích klientů a agentů. WFG také podporuje profesní rozvoj svých agentů prostřednictvím tréninků a vzdělávacích programů.

WFG má silnou přítomnost v Severní Americe a postupně se rozšiřuje i do ostatních částí světa. Firma má významný podíl na trhu finančních služeb a je známá svou schopností pomáhat lidem dosáhnout finanční stability.

Co se týče výsledků na trhu, WFG dosáhla v roce 2020 ročního obratu více než 1 miliardu dolarů. Tato čísla potvrzují, že WFG je silným hráčem na trhu finančních služeb, který má potenciál pomoci mnoha lidem dosáhnout jejich finančních cílů.

Závěrem lze říci, že World Financial Group je firmou, která se zasazuje o finanční vzdělání a prosperitu svých klientů. Její hodnoty, filozofie a kultura jsou zaměřeny na pomoc jednotlivcům a rodinám dosáhnout finanční stability a nezávislosti. A s její silnou přítomností na trhu a významnými obchodními výsledky, WFG má všechny předpoklady k tomu, aby pokračovala v tomto poslání i v budoucnosti.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *