WorldVentures

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

WorldVentures je přední multi-level marketingová (MLM) společnost, která se od svého založení v roce 2005 stalasvětovým lídrem v oblasti cestování a zkušeností. Společnost má své sídlo v Plano, v Texasu, a je známá tím, že nabízí výjimečné nabídky cestování svým členům po celém světě.

WorldVentures je především firmou orientovanou na cestování. Její hlavní produkt, DreamTrips, je členství, které nabízí přístup k exkluzivním cestovním balíčkům za preferenční ceny. Členové mohou využívat luxusní dovolené, kvalitní ubytování a exkluzivní zážitky za výrazně snížené ceny. Společnost také nabízí další produkty a služby, včetně Rovia, oceňované cestovní služby a DreamTrips Local, program, který poskytuje odměny za jídlo a zábavu v místních podnicích po celém světě.

Firma WorldVentures je silně založená na hodnotách a filozofii, která se odráží v jejich sloganu „Make a living… Living!“. Tato filozofie se odráží v jejich komunitě členů, která je povzbuzována k tomu, aby žila svůj život naplno a užívala si cestování a nových zkušeností. Jejich kultura je založená na týmové práci, vzájemné podpoře a sdílení společných zážitků.

WorldVentures působí ve více než 40 zemích po celém světě a má více než 500 000 členů. Tato široká síť členů a poboček umožňuje firmě poskytnout své služby na globální úrovni a zároveň zůstat v kontaktu s místními komunitami a trhy.

Co se týče jejích výsledků na trhu, WorldVentures má silnou přítomnost v cestovním průmyslu. Podle Direct Selling News, WorldVentures byla v roce 2016 25. největší přímou prodejní společností na světě, s obratem přesahujícím 926 milionů dolarů. Společnost také v roce 2018 dosáhla více než dva miliony prodejních transakcí.

WorldVentures, přestože je to MLM společnost, se snaží být transparentní a etická ve svých obchodních praktikách. Společnost je členem Direct Selling Association a je zavázána dodržovat její Kód etického chování.

Závěrem, WorldVentures je unikátní společností, která kombinuje prvky přímého prodeje a cestovního průmyslu, aby poskytovala svým členům výjimečné cestovní zážitky. Její silná komunita, hodnoty a filozofie, spolu s její širokou globální přítomností a silnými výsledky na trhu, ji činí významným hráčem v oblasti MLM a cestovního průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *