Younique

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Younique je americká multi-level marketingová společnost, která se specializuje na přímý prodej kosmetických a péčových produktů. Společnost byla založena v roce 2012 a od té doby si vybudovala silné postavení na trhu s kosmetikou.

Younique staví své hodnoty na konceptu ženského pověření a vytváření pozitivních změn v životech žen po celém světě. Jejich posláním je podporovat, vést a posilovat ženy k tomu, aby se cítily krásné, sebedůvěrné a schopné dosáhnout svých snů a cílů. Tato filozofie je zřetelně vidět i v jejich produktech, které jsou navrženy tak, aby zvýšily sebevědomí žen a pomohly jim vypadat a cítit se hezky.

Společnost byla založena bratrem a sestrou Derekiem Maxfieldem a Melanie Huscroftovou, kteří chtěli vytvořit kosmetickou značku, která by ženám nejen dodala krásu, ale také jim poskytla možnost vlastního podnikání a finanční nezávislosti.

Produkty Younique zahrnují široký sortiment kosmetiky, od rtěnek a řasenek až po pleťové krémy a séra. Jsou známé pro svůj přístup k přírodním a veganským složkám, a také pro to, že nikdy netestují své produkty na zvířatech.

Younique se neomezila jen na prodej produktů. Společnost také nabízí možnosti podnikání pro ženy, které se chtějí stát nezávislými poradci. Tito poradci pak mohou prodávat produkty společnosti přímo zákazníkům a vytvořit si tak vlastní podnikání.

Kultura Younique je silně zaměřená na podporu a povzbuzení. Společnost pravidelně pořádá setkání a akce pro své poradce, při kterých se sdílejí úspěchy a vytvářejí se silné vztahy. Komunita je také silně podporována online, kde se poradci mohou navzájem podpořit a sdílet své zkušenosti a rady.

Younique působí ve více než deseti zemích po celém světě, včetně USA, Kanady, Austrálie, Nového Zélandu, Velké Británie, Německa, Francie, Španělska, Itálie a Mexika.

Co se týče výsledků na trhu, Younique dosáhla významného úspěchu. V roce 2017 byla společnost oceněna jako jedna z nejrychleji rostoucích soukromých společností v USA magazínem Inc. 500. V roce 2019 dosáhla obratu přesahujícího 400 milionů dolarů.

Younique je tedy značkou, která dokáže spojit krásu, podnikání a komunitu do jednoho unikátního balíčku. Její závazek vůči povzbuzování žen a dodávání produktů vysoké kvality ji podle všeho činí silným hráčem v kosmetickém průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *