Zepter

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Zepter International je globální multi-level marketingová společnost, která se v posledních třech desetiletích stala synonymem pro kvalitu, inovace a zdravý životní styl. Od svého založení v roce 1986 se Zepter rozrostl do obřího impéria, se sídlem ve Švýcarsku, které působí ve více než 60 zemích po celém světě, včetně České republiky.

Zepter vyrábí a prodává širokou škálu výrobků od vysoce kvalitních kuchyňských nástrojů a spotřebičů, přes zdravotnické přístroje, až po luxusní kosmetiku a šperky. Představují své produkty jako klíčové prvky moderního, zdravého a luxusního životního stylu.

Filozofií společnosti je především péče o zdraví a kvalitu života svých zákazníků. Zepter se snaží přinášet produkty, které podporují zdravý životní styl, pomáhají zlepšovat zdravotní stav a přispívají k dlouhověkosti. Cílem společnosti je „žít dlouho, žít dobře“.

Společnost také klade velký důraz na inovace a technologický pokrok, snaží se vždy přinášet na trh nové a inovativní produkty. Jedním z takových inovativních řešení je například technologie Bioptron, vyvinutá firmou Zepter, která se používá v lékařské praxi pro léčení různých zdravotních problémů.

Zepter má také silnou korporátní kulturu a komunitu pro své distributory. Firma pořádá pravidelné konference a tréninky pro své obchodní partnery, aby je podpořila v jejich profesním růstu a rozvoji. Zepter také nabízí konkurenceschopné provize a bonusy, což přispívá k motivaci a loajalitě distributorů.

Zepter International dosáhl významných úspěchů na trhu. Během své existence firma prodala více než 40 milionů svých ikonických souborů nádobí Masterpiece Collection. Celkový počet zákazníků společnosti se odhaduje na více než 80 milionů.

V roce 2018 byla celková tržba společnosti přes 1,2 miliardy eur. Tyto údaje svědčí o silné pozici firmy na trhu a o jejím úspěchu při naplňování potřeb a přání svých zákazníků.

Celkově lze říci, že Zepter je skvělým příkladem multi-level marketingové společnosti, která dokázala vytvořit silnou globální značku, zasvěcenou zdravému životnímu stylu, inovacím a kvalitě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *