ViSalus

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

ViSalus je globální firma se sídlem v Los Angeles, která se specializuje na výrobu a prodej zdravotních a wellness produktů. Firma se zaměřuje na multi-level marketing (MLM), což je obchodní model založený na prodeji produktů prostřednictvím síťového prodeje.

ViSalus byla založena v roce 2005 s cílem pomoci lidem dosáhnout jejich osobních cílů v oblasti zdraví a fitness. Základním kamenem filozofie firmy je přesvědčení, že zdraví je cesta k bohatství. Firma má za cíl inspirovat lidi k tomu, aby se stali nejlepší verzí sebe samých, a to prostřednictvím vysokokvalitních produktů a motivujících programů.

ViSalus nabízí širokou škálu produktů, včetně proteinových doplňků, výživových koktejlů, energizérů a produktů na detoxikaci. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby podpořily zdravý životní styl a pomohly lidem dosáhnout svých cílů v oblasti hubnutí, fitness, zdraví a wellness.

Společnost v současnosti působí ve více než 15 zemích po celém světě, včetně USA, Kanady, Velké Británie a některých zemí Evropské unie. ViSalus vytvořila silnou a zapojenou komunitu tvořenou tisíci distributorů a miliony zákazníků, kteří sdílejí společnou vášeň pro zdravý životní styl.

Hodnoty společnosti jsou založeny na uznání individuálních úspěchů a podpoře osobního růstu. Kultura společnosti je dynamická, inovativní a zaměřená na týmovou práci. ViSalus se také zavázala k dodržování nejvyšších etických standardů v oblasti MLM a je hrdá na svou transparentnost a důvěryhodnost.

Pokud jde o výsledky na trhu, ViSalus se může pochlubit impozantními čísly. Od svého založení v roce 2005 dosáhla firma více než 2 miliard dolarů v prodeji a její produkty pomohly lidem ztratit více než 10 milionů liber. ViSalus také udělila více než 100 milionů dolarů v odměnách a bonusů svým distributorům a stala se tak jednou z nejúspěšnějších MLM společností na světě.

V dnešní době, kdy je zdraví a wellness na vrcholu priorit lidí, je ViSalus ideálním partnerem pro ty, kteří chtějí zlepšit své zdraví a zároveň vydělat peníze. S její silnou komunitou, kvalitními produkty a podporou osobního růstu a úspěchu je ViSalus skutečně firmou, která mění životy k lepšímu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *