Zillis/Zrii

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Zrii je mezinárodní multi-level marketingová společnost, která se zabývá výrobou a distribucí široké škály zdravotních a wellness produktů. Tato společnost, která vznikla v roce 2007, je považována za vůdčí sílu v oblasti síťového marketingu s cílem poskytnout lidem možnost dosáhnout zdraví, bohatství a osobního růstu.

Zrii znamená v sanskrtu „světlo, lesk, záře“ a společnost se řídí touto filozofií a nabízí produkty, které odrážejí světlo a záři zdraví. Jejich hodnoty jsou založeny na integritě, kvalitě, komunitě a udržitelnosti. Společnost věří, že její úspěch je měřen úspěchem lidí, kteří používají její produkty a podílejí se na její síti.

Zrii produkuje celou řadu výrobků včetně doplňků stravy, nápojů a péče o pokožku. Všechny jejich produkty jsou vytvořeny s použitím přírodních a organických surovin a jsou navrženy tak, aby podporovaly zdraví a wellness. Toto je v souladu s filozofií společnosti, která chápe, že zdraví a blahobyt začínají zevnitř.

Kultura Zrii je založena na komunitě a kolektivním úsilí. Společnost považuje své distributory a zákazníky za rodinu a všechny aktivity jsou zaměřené na podporu a rozvoj této komunity. Zrii má také silný důraz na osobní růst a poskytuje svým distributorům řadu vzdělávacích a rozvojových příležitostí, aby mohli dosáhnout svých cílů a snů.

Zrii působí v různých zemích po celém světě včetně USA, Kanady, Mexika, Kolumbie, Peru, Ekvádoru, Venezuely, Panamy, Kostariky, Chile, Argentiny, Španělska, Maďarska, Izraele, Singapuru, Malajsie a Tchaj-wanu. To je důkazem silné mezinárodní přítomnosti a potenciálu dalšího globálního růstu.

Co se týče výsledků na trhu, Zrii dosáhla několika úspěchů v průběhu své historie. Podle posledních dostupných statistik se společnost může pochlubit více než 250 000 aktivními distributory a přes milion zákazníků po celém světě. Společnost také uvedla, že její celkové prodeje přesáhly 250 milionů dolarů, což je jasným ukazatelem její síly a stability na trhu.

Zkrátka, Zrii je multi-level marketingová společnost, která se nejen zavázala poskytnout kvalitní produkty pro zdraví a wellness, ale také vytvořila silnou komunitu, která podporuje osobní růst a prosperity. Její úspěch na trhu je odrazem jejích hodnot a filozofie, které ji řídí.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *