Zinzino

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Zinzino je mezinárodní multi-level marketingová společnost, která byla založena v roce 2005 v Göteborgu ve Švédsku. Tato společnost se věnuje výrobě a prodeji vysoce kvalitních produktů v oblasti zdraví a wellness.

Filozofie a hodnoty společnosti Zinzino

Zinzino vyznává filozofii „testovat, neuhodnout“. Tato filozofie je základem jejich zkušebních produktů, které umožňují zákazníkům zjistit, jaké jsou jejich specifické potřeby v oblasti zdraví a poté jim nabídnout přesně to, co potřebují. Zinzino také vyznává hodnoty jako je inovace, integrita, osobní rozvoj a týmový duch.

Historie a trhové působení společnosti Zinzino

Zinzino začala jako malý švédský startup, který se zaměřoval na výrobu a prodej kávových produktů. Postupem času se však společnost rozrostla a rozšířila svůj sortiment o širokou škálu produktů v oblasti zdraví a wellness. Dnes působí ve více než 50 zemích po celém světě, včetně Severní Ameriky, Evropy a Austrálie.

Produkty a řešení společnosti Zinzino

Zinzino nabízí širokou škálu produktů v oblasti zdraví a wellness, včetně doplňků stravy, proteinových třesení, čajů a káv. Mezi jejich nejpopulárnější produkty patří jejich BalanceOil, který pomáhá zákazníkům udržovat optimální rovnováhu Omega-6 a Omega-3 mastných kyselin v těle.

Kultura a komunita společnosti Zinzino

Zinzino se velmi hrdí na svou silnou firemní kulturu, která je založena na týmovém duchu, vzájemné podpoře a osobním rozvoji. Společnost také vytvořila silnou komunitu distributorů a zákazníků, kteří se navzájem podporují a sdílejí své zkušenosti a úspěchy.

Výsledky a úspěchy společnosti Zinzino na trhu

Od svého založení v roce 2005 se Zinzino vypracovala na jednoho z hlavních hráčů na trhu s produkty pro zdraví a wellness. V roce 2020 dosáhla společnost obratu ve výši 91,9 milionů eur, což představuje nárůst o 36% oproti předchozímu roku. Zinzino také hlásí, že má více než 700 000 zákazníků po celém světě.

Závěrem, Zinzino je multi-level marketingová společnost, která se vyznačuje silnou firemní kulturou, inovativními produkty a silným zaměřením na zdraví a wellness svých zákazníků. Její úspěch na trhu a rychlý růst svědčí o kvalitě jejích produktů a efektivitě jejího obchodního modelu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *