Zyia Active

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Zyia Active je americká multi-level firma, která se specializuje na prodej sportovního a volnočasového oblečení. Společnost se zaměřuje na budování aktivních komunit a povzbuzení lidí k lepšímu životu skrze fitness a zdravý životní styl.

Filozofie a hodnoty

Zyia Active vznikla s myšlenkou, že kvalitní oblečení může inspirovat k vyšší úrovni aktivity a zdravějšímu životnímu stylu. Filozofie firmy odráží čtyři hlavní hodnoty: přírodu, aktivitu, lehkost a komunitu. Tyto hodnoty jsou základem pro všechno, co společnost dělá, od návrhu produktů po budování komunit.

Historie

Zyia Active byla založena v roce 2017 Erin Bradleyem v Utahu, USA. Erin měla vizi vytvořit komunitu lidí, kteří se cítí dobře ve svém těle a jsou aktivní. A tak vznikla Zyia Active, která od svého vzniku zaznamenala stabilní růst a brzy se rozrostla do dalších zemí.

Produkty

Zyia Active se specializuje na výrobu a prodej sportovního a volnočasového oblečení. Jejich sortiment zahrnuje oblečení pro muže i ženy, včetně legín, kraťasů, podprsenek, triček a dalšího. Firma si klade za cíl vytvářet kvalitní, trvanlivé a pohodlné produkty, které podporují aktivní životní styl.

Problémy řešené pro zákazníky

Zyia Active se snaží řešit problémy, se kterými se lidé často setkávají při hledání kvalitního sportovního oblečení. To zahrnuje problémy, jako jsou neodpovídající velikosti, nízká kvalita materiálů nebo nedostatečná funkčnost oblečení pro různé druhy cvičení. Firma také nabízí možnosti pro ženy, které chtějí začít podnikat v oblasti fitness a módy.

Kultura a komunita

Kultura Zyia Active je pevně zakotvena v hodnotách společnosti. Firma povzbuzuje své členy, aby byli aktivní, podporovali se navzájem a dělali to, co je baví. Společnost také vytváří silnou komunitu zákazníků a prodejců, kteří se navzájem podporují a společně se snaží dosáhnout svých cílů.

Působení a výsledky na trhu

Zyia Active působí v několika zemích, včetně USA, Kanady a Austrálie. Společnost v posledních letech zaznamenala silný růst, s rostoucím počtem prodejců a zákazníků. Výsledky na trhu ukazují, že Zyia Active se stává oblíbenou značkou ve svém segmentu, ačkoli společnost nezveřejňuje konkrétní finanční údaje.

Závěr

Zyia Active je multi-level firma, která se zavázala k podpoře aktivního životního stylu prostřednictvím kvalitního sportovního oblečení. Firma představuje nejen značku oblečení, ale také komunitu lidí, kteří se věnují zdravému životnímu stylu a podporují se navzájem v dosahování svých cílů.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *