Broker Trust

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Broker Trust: Důvěra na trhu víceúrovňových firem

Broker Trust je přední multi-level marketingová firma, která se na mezinárodním trhu pohybuje již více než 20 let. Byla založena v roce 2001 s představou poskytnout nejlepší služby v oboru finančních produktů a služeb, a to s využitím víceúrovňového marketingového modelu pro rozšiřování své sítě klientů a distributorů.

Hodnoty a filozofie

Hlavními hodnotami společnosti Broker Trust jsou důvěra, transparentnost a partnerství. Firma se snaží budovat silné, dlouhodobé vztahy s klienty i partnery, založené na vzájemné důvěře a spolupráci. Filozofie společnosti je založena na myšlence, že úspěch v byznysu není možný bez pečlivé péče o zákazníky a bez poskytování služeb nejvyšší kvality.

Obchodní aktivity

Broker Trust se specializuje na širokou škálu finančních produktů a služeb, mezi něž patří pojistné produkty, investiční fondy, hypotéky a další finanční produkty. Firma nabízí komplexní řešení pro individuální i podnikové klienty, přičemž se snaží najít nejvhodnější řešení pro každého zákazníka.

Kultura a komunita

Broker Trust se pyšní silnou firemní kulturou, která podporuje týmovou práci, inovace a profesní rozvoj. Firma také udržuje silnou komunitu distributorů, kteří tvoří základní kámen její obchodní sítě. Společnost pravidelně pořádá školení, semináře a konference, aby podpořila vzdělávání a rozvoj svých distributorů.

Přítomnost na trhu

Broker Trust je globální společnost s působením ve více než 50 zemích po celém světě. Firma má silnou pozici na trzích Severní Ameriky, Evropy a Asie, a stále se snaží expandovat do nových regionů.

Výsledky na trhu

V průběhu své existence dosáhla společnost Broker Trust mnoha úspěchů. Firma má aktuálně více než milion aktivních distributorů a její celkový obrat dosáhl v roce 2020 výše 2 miliard dolarů. Broker Trust je tak jednou z nejúspěšnějších multi-level marketingových firem na světě.

Závěr

Broker Trust je příkladem úspěšné multi-level marketingové firmy, která dokázala vybudovat silnou pozici na mezinárodním trhu díky svým hodnotám, kvalitním produktům a službám a silné komunitě distributorů. Firma je nadále zaměřena na inovace a rozvoj, aby mohla poskytovat svým zákazníkům a partnerům nejlepší možné služby.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *