Swiss Life Group

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Swiss Life Group je jedním z předních poskytovatelů životního pojištění a finančních služeb v Evropě a na celém světě. Tato multi-level firma je nesmírně úspěšná a uznávaná v oboru díky své dlouholeté historii a jasně definovaným hodnotám, které se projevují v jejich každodenních operacích a podnikání.

Swiss Life Group byla založena v roce 1857 ve Švýcarsku pod názvem „Schweizerische Rentenanstalt“. Po 160 letech působení na trhu se firma rozrostla a získala respekt a uznání po celém světě. V současné době Swiss Life Group působí nejen ve Švýcarsku, ale i v dalších zemích jako je Francie, Německo, Velká Británie a Singapur.

Co se týče hodnot a filozofie společnosti, Swiss Life Group klade velký důraz na důvěru, sebeurčení, odbornost a komitment. Firma věří v sílu individuálního sebeurčení a podporuje své klienty v tom, aby vedli samostatnější a sebejistější život. Jejich cílem je pomoci klientům plánovat jejich finanční budoucnost a zajistit jim finanční bezpečnost.

Swiss Life Group je známá jako jeden z nejdůvěryhodnějších poskytovatelů životního pojištění, penzijního pojištění a finančního poradenství. Firma nabízí širokou škálu produktů a služeb, od individuálních životních pojištění až po komplexní penzijní plány pro velké korporace.

Kultura a komunita Swiss Life Group jsou silně založeny na vzájemné podpoře a spolupráci. Firma vytváří prostředí, kde jsou zaměstnanci podporováni v jejich osobním a profesním růstu, a kde je podporována diverzita a inkluzivita.

Výsledky Swiss Life Group na trhu jsou skutečně ohromující. V roce 2019 dosáhla firma příjmů ve výši 20,1 miliardy švýcarských franků (CHF) a celkového provozního zisku 1,6 miliardy CHF. Swiss Life Group spravuje aktiva v hodnotě 269,7 miliardy CHF a má víc než 1,4 milionu zákazníků.

V dnešní nejisté době hraje Swiss Life Group klíčovou roli v poskytování finanční stability a bezpečnosti pro jednotlivce i firmy. Její dlouholetá historie a jasně definované hodnoty svědčí o její spolehlivosti a odbornosti v oboru. Swiss Life Group je skutečně synonymem pro kvalitu a důvěru v oboru finančních a pojišťovacích služeb.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *