Fincentrum

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Fincentrum: Multi-level firma se zaměřením na finanční služby

Fincentrum je multi-level firmou, která se specializuje na poskytování kvalitních finančních služeb. Firma byla založena v roce 2001 a od té doby si vybudovala silné postavení na trhu, což dokazuje mimo jiné i skutečnost, že je členem České asociace pro direct marketing.

Klíčové hodnoty a filosofie Fincentra

Fincentrum staví na hodnotách jako je otevřenost, důvěra, profesionalita a inovace. Jeho filosofie je postavena na principu poskytování kvalitních a průhledných služeb, které pomáhají klientům dosáhnout finanční stabilitu a bezpečí. Firma věří, že dlouhodobý vztah založený na vzájemné důvěře je klíčem k úspěchu.

Portfolio produktů a služeb

Fincentrum se zabývá širokým spektrem finančních služeb, které zahrnují například poradenství v oblasti investic, řízení majetku, pojištění, hypoték a úvěrů. Firma také nabízí řešení pro podnikatele a firmy, jako jsou firemní účty, korporátní financování, úvěry pro podnikatele a další.

Komunita a firemní kultura

Fincentrum se může pochlubit silnou a aktivní komunitou, která je založená na spolupráci a sdílení zkušeností. Firemní kultura je založená na otevřenosti a inovacích. Zaměstnanci jsou povzbuzováni k tvůrčímu myšlení a k tomu, aby přicházeli s novými nápady a řešeními.

Globální působnost

Ačkoliv je Fincentrum českou firmou, své služby nabízí i v zahraničí. Kromě České republiky působí také na Slovensku a v dalších evropských zemích.

Výsledky na trhu

Fincentrum je jednou z nejrychleji rostoucích finančních společností na českém trhu. V roce 2019 firma dosáhla obratu přes 1 miliardu korun a počet jejích klientů přesáhl 200 000. Těmito výsledky potvrzuje svou pozici jednoho z lídrů na trhu finančních služeb.

Závěr

Fincentrum je přední multi-level firma na trhu finančních služeb, která se neustále snaží inovovat a rozšiřovat své portfolio produktů a služeb. Své klienty si váží a snaží se jim poskytnout co nejlepší služby. Díky tomu si firma vybudovala silné postavení na trhu a má za sebou úspěšnou historii plnou růstu a inovací.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *