ByDzyne

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Multi-level marketingová společnost ByDzyne je jednou z nejzajímavějších a nejinovativnějších firem na současném trhu. ByDzyne se zahájila se záměrem přinést revoluci v průmyslu přímého prodeje a přinést spotřebitelům řadu inovativních produktů.

Historie ByDzyne

ByDzyne se zrodila roku 2019 se záměrem přinést revoluci v průmyslu přímého prodeje a přinést spotřebitelům řadu inovativních produktů. Za tímto účelem se firma spojila s expertem na přímý prodej a bývalým CEO firmy WorldVentures, Danem Stammenem. Do jejího vedení se připojil také Nat a Chanida Puranaputra, kteří předtím úspěšně vedli společnost World Global Network.

Hodnoty a filozofie

Hodnoty a filozofie společnosti ByDzyne jsou založeny na kreativitě, inovaci, integritě a především na lidech. Firemní kultura je silně založená na individuálních potřebách a touhách jejích členů. ByDzyne věří, že úspěch v jakémkoli oboru je dosažen tím, že se lidé cítí naplněni a že jsou schopni rozvíjet své vlastní talenty a schopnosti.

Produkty a služby

ByDzyne je jedinečná tím, že nabízí širokou škálu produktů a služeb. Tato společnost se zabývá prodejem produktů z oblasti technologií, krásy, cestování, životního stylu a zdraví. Mezi nejznámější produkty patří chytré náramky, kosmetické produkty a doplňky stravy. Jejich široká nabídka produktů jim umožňuje oslovit široké spektrum zákazníků.

Řešení problémů a kultura komunity

ByDzyne řeší různé problémy svých zákazníků tím, že jim poskytuje produkty a služby, které jim pomáhají žít lepší a zdravější život. Kultura společnosti je silně založena na podpoře a spolupráci. ByDzyne vytváří komunitu, která podporuje jednotlivce v jejich osobním a profesním růstu.

Přítomnost na trhu a výsledky

ByDzyne působí v různých zemích po celém světě, včetně USA, Kanady, Austrálie, Nového Zélandu, Asie a Evropy. I přes krátkou dobu své existence, společnost vykazuje velký růst. Během svého prvního roku byla společnost schopna generovat více jak 20 milionů dolarů v prodeji, což je významný úspěch pro mladou společnost.

Závěrem

ByDzyne je mladá, ale rychle rostoucí multi-level marketingová společnost, která nabízí širokou škálu produktů a služeb. Její filozofie je založena na kreativitě, inovaci a lidech, což jí umožňuje vytvářet silnou a podporující komunitu. S takto silným základem a se svými výsledky na trhu se zdá, že ByDzyne má světlou budoucnost.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *