Calivita

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Calivita je multi-level marketingová (MLM) firma, která se specializuje na výrobu a prodej výživových doplňků, kosmetiky a zdravotnických výrobků. Firma byla založena v roce 1991 v Kalifornii, USA, a od té doby se rozrostla do více než třiceti zemí po celém světě, včetně mnoha evropských zemí, USA, Kanady, Ruska, Ukrajiny, Izraele a dalších.

Filozofií firmy Calivita je podporovat zdravý životní styl a poskytovat vysoce kvalitní produkty, které pomáhají lidem udržovat a zlepšovat jejich zdraví. Společnost se zavázala ke kvalitě a bezpečnosti svých produktů a věří, že klíčem k dobrému zdraví je prevence a udržení rovnováhy v těle.

Produkty firmy Calivita zahrnují širokou škálu výživových doplňků, jako jsou vitamíny, minerály, bylinné extrakty a probiotika, které jsou navrženy tak, aby podporovaly různé aspekty lidského zdraví. Kromě toho firma také nabízí řadu kosmetických produktů, včetně krémů, séra a šamponů, které jsou vyrobeny z přírodních surovin a jsou bez škodlivých chemikálií.

Firma také poskytuje školení a podporu svým členům, což jim pomáhá rozvíjet jejich vlastní podnikání a dosahovat úspěchu. Kultura firmy je zaměřená na týmovou práci, sdílení znalostí a vzájemnou podporu, což vytváří silnou a soudržnou komunitu členů.

Jedním z klíčových aspektů, které odlišují firmu Calivita od jiných MLM společností, je její důraz na etiku a transparentnost. Firma je členem Asociace přímého prodeje v mnoha zemích a dodržuje její etický kodex, který zahrnuje spravedlivé a transparentní obchodní praktiky.

Co se týče výsledků na trhu, Calivita je jedním z předních hráčů v oblasti výživových doplňků. Každoročně prodá miliony svých produktů a její obrat dosahuje stamilionů dolarů. Firma také pravidelně investuje do výzkumu a vývoje, aby zajistila, že její produkty jsou na špičce v oblasti výživy a zdraví.

Závěrem lze říci, že Calivita je firma s dlouhou historií a silnými hodnotami, která se neustále snaží poskytovat nejlepší produkty a služby svým zákazníkům. Její důraz na kvalitu, etiku a týmovou práci ji činí atraktivní volbou pro ty, kdo chtějí být součástí globální komunity lidí, kteří se zavázali k podpoře zdravého životního stylu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *