doTERRA

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

doTERRA je mezinárodní firma, která působí v průmyslu se zdravím a wellness, se zaměřením na esenciální oleje. Tato společnost byla založena v roce 2008 a od té doby si vydobyla pozici jedné z předních společností v oboru esenciálních olejů. Firma má sídlo v Pleasant Grove, v americkém státě Utah.

Filozofie doTERRA se opírá o principy čistoty, efektivity a udržitelnosti. Společnost je zavázána k poskytování nejčistších, nejefektivnějších a nejbezpečnějších esenciálních olejů, které jsou dostupné na trhu. Stojí na předních pozicích v oboru, když přichází na výzkum a vývoj esenciálních olejů.

doTERRA vyrábí širokou škálu produktů včetně esenciálních olejů, doplňků stravy, osobní péče a produktů pro domácnost. Jejich esenciální oleje jsou známé svou vysokou kvalitou a čistotou, které jsou certifikovány nezávislými laboratořemi.

Firma řeší mnoho zdravotních problémů svých zákazníků tím, že nabízí přírodní alternativy k tradiční medicíně. Její přístup k wellness se opírá o holistické principy, které podporují celkové zdraví a pohodu.

Kultura doTERRA je založená na hodnotách jako je integrita, spolupráce, inovace, služba a vzdělání. Firma se také vyznačuje silným zaměřením na komunitu, a to jak na komunitu svých distributorů, tak i na komunity, ve kterých firma působí.

doTERRA je aktivní na celém světě s distributory v více než 100 zemích. Firma také provozuje vlastní farmy po celém světě, aby zajistila, že její produkty jsou vyráběny eticky a udržitelným způsobem.

Pokud jde o tržní výsledky, doTERRA se může pochlubit velkým úspěchem. Firma má více než 7 milionů distributorů po celém světě a její roční obrat se pohybuje v miliardách dolarů. Společnost je také známá svou silnou finanční stabilitou a rychlým růstem.

V závěru, doTERRA je firmou, která nejenže nabízí vysokou kvalitu produktů, ale také podporuje wellness a zdravý životní styl. Její filozofie a kultura jsou zakořeněny v hodnotách a etice, které podporují zdraví, pohodu a udržitelnost.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *