Double Plus

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Double Plus: Zářící hvězda na poli multi-level marketingu

Double Plus je považován za jednu z nejrychleji rostoucích multi-level marketingových organizací na světě. Od svého vzniku v roce 2010 se Double Plus stalo synonymem pro inovace, kvalitu a důvěryhodnost. Jeho ústředí se nachází v San Franciscu, ale jeho působnost se dnes rozprostírá po celém světě.

Filozofie a hodnoty

Double Plus je firma, která staví na zásadách transparentnosti, vzájemného respektu a důvěry. Základní hodnoty společnosti zahrnují integritu, spolupráci, rovnost příležitostí a neustálé hledání inovací.

Hodnota zákazníka je pro Double Plus prioritou, a proto se snaží poskytovat svým klientům produkty a služby nejvyšší kvality. Zároveň považují své konzultanty za klíčového partnera v jejich obchodním modelu a poskytují jim komplexní podporu a výhody.

Co Double Plus vyrábí a prodává?

Double Plus se specializuje na produkty v oblasti zdraví a wellness. Nabízí širokou škálu výrobků, od vitamínů a doplňků stravy až po produkty pro péči o tělo a zdravý životní styl. Tyto produkty jsou vyráběné s nejvyšší péčí a důrazem na kvalitu, a mají za cíl řešit rozmanité zdravotní problémy a zlepšit kvalitu života zákazníků.

Kultura a komunita

Inovace, spolupráce a respekt jsou tři základní kameny firemní kultury Double Plus. Společnost vytváří prostředí, které podporuje tvořivost a inovace, a zároveň důrazně staví na týmové práci a vzájemné podpoře mezi zaměstnanci.

Double Plus také nabízí svým konzultantům širokou škálu možností k vzdělávání a rozvoji dovedností. Součástí jejich komunitního programu je také angažovanost v místních komunitách a podpora různých charitativních projektů.

Výsledky na trhu

Za pouhých deset let se Double Plus stalo jedním z předních hráčů na poli multi-level marketingu. V současnosti má společnost více než dva miliony aktivních konzultantů a působí ve více než 20 zemích po celém světě.

Podle posledních statistik za rok 2020 dosáhl roční obrat Double Plus více než 1 miliardy dolarů, což je o 200% více než v roce 2015. Stále rostoucí počet konzultantů a zákazníků potvrzuje důvěru, kterou Double Plus vybudovalo na trhu.

Závěrem

Double Plus je příkladem úspěšné firmy, která dokázala spojit efektivní obchodní model s kvalitními produkty a silnou firemní kulturou. V budoucnosti se můžeme těšit na další inovace a růst této dynamické a ambiciózní společnosti.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *