DreamTrips International

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

DreamTrips International: Cesta k úspěchu skrze cestování

DreamTrips International je mezinárodní multi-level marketingová (MLM) společnost, která se specializuje na cestování a turistiku. Od svého založení v roce 2005 se tato společnost se sídlem v Plano, Texas, USA, rychle rozrostla a dnes je jedním z předních hráčů v cestovním průmyslu.

DreamTrips International je postavena na jednoduchém principu – poskytnout lidem unikátní cestovní zážitky, které by jinak byly nedostupné. Filozofie společnosti je založena na hodnotách sdílení, komunity a osobního růstu. Její hlavní misí je umožnit co nejvíce lidem objevovat svět, rozšiřovat své obzory a zároveň budovat finanční prosperitu.

Společnost DreamTrips International podporuje své členy, aby se stali nezávislými obchodními zástupci (IBO), kteří prodávají členství v klubu DreamTrips. Toto členství zahrnuje přístup k exkluzivním nabídkám, slevám a balíčkům na cestování, které nejsou běžně k dispozici veřejnosti. Společnost také nabízí školení a podporu pro ty, kteří se chtějí stát IBO, a poskytuje jim příležitost vybudovat vlastní obchod v rámci struktury společnosti.

DreamTrips International je známá svou silnou komunitní kulturou. Společnost věří, že členství v klubu není jen o získávání slev na cestování, ale také o vytváření vazeb a sdílení zážitků s ostatními. Je to kultura, která podporuje vzájemnou pomoc, sdílení a spolupráci.

DreamTrips International je globální hráč, který působí ve více než 40 zemích po celém světě. Ačkoli má nejsilnější přítomnost v Severní Americe, její působnost se rozšířila do Evropy, Asie, Jižní Ameriky a dalších regionů. Její globální přítomnost jí umožňuje nabízet širokou škálu cestovních možností svým členům.

Co se týče výsledků na trhu, DreamTrips International je považována za jednu z nejúspěšnějších MLM společností v oblasti cestování. K roku 2019 měla společnost více než 500 000 aktivních členů po celém světě. Od svého založení v roce 2005, společnost vygenerovala více než 3 miliardy dolarů v prodeji a poskytla svým členům přístup k více než 40 000 jedinečným cestovním zážitkům.

Závěrem, DreamTrips International je unikátní společnost, která kombinuje vášeň pro cestování s příležitostí k podnikání. Její silná komunita, exkluzivní nabídky a odhodlání poskytovat nezapomenutelné zážitky z cestování, ji činí jedním z předních hráčů v cestovním průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *