DVAG

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

DVAG – Deutsche Vermögensberatung AG je renomovaná multi-level marketingová společnost, kterou v roce 1975 založil Dr. Reinfried Pohl ve Frankfurtu nad Mohanem. Za více než 40 let své existence si firma vybudovala silnou pozici na trhu, díky čemuž dnes patří mezi největší evropské finanční instituce poskytující finanční poradenství a služby.

Filosofie a hodnoty DVAG jsou založeny na pečlivém a individuálním přístupu k zákazníkům, důrazu na výbornou kvalitu produktů a služeb a silném zaměření na týmovou spolupráci. Společnost se řídí mottom „Z našich zákazníků činíme krále“, což odráží její snahu poskytovat vždy nejlepší možná řešení a plně uspokojit potřeby svých klientů.

DVAG se specializuje na komplexní finanční poradenství pro jednotlivce a rodiny. Mezi její hlavní produkty patří investiční poradenství, důchodové plánování, životní a zdravotní pojištění, financování nemovitostí a další finanční a pojišťovací služby. Kromě toho společnost nabízí také poradenství v oblasti podnikání a podpory podnikatelů.

Kultura a komunita DVAG jsou založeny na hodnotách jako jsou spolupráce, otevřenost, důvěra a vzájemná podpora. Společnost věří v sílu týmové práce a podporuje osobní a profesní rozvoj svých zaměstnanců a partnerů. Její tým tvoří tisíce finančních poradců a specialistů, kteří poskytují služby na nejvyšší úrovni.

DVAG působí v několika evropských zemích, včetně Německa, Rakouska, Švýcarska, Itálie a Španělska. Její celkový obrat v roce 2019 dosáhl 1,85 miliardy eur a počet klientů přesáhl 8 milionů. Společnost také vynaložila více než 200 milionů eur na vzdělávání a rozvoj svých zaměstnanců a partnerů.

Jako jeden z lídrů v oblasti finančního poradenství, DVAG neustále pracuje na zlepšování svých produktů a služeb a na hledání nových způsobů, jak lépe sloužit svým zákazníkům. Společnost je známa svou inovativností a schopností reagovat na měnící se tržní podmínky a potřeby zákazníků. Díky tomu může svým klientům nabízet širokou škálu řešení a pomáhat jim dosáhnout jejich finančních cílů a snů.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *