DXN

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

DXN je nadnárodní společnost, která funguje na principu multi-level marketingu, známého také jako síťový marketing. Tato firma, jež vznikla v Malajsii v roce 1993, se zaměřuje na výrobu a prodej zdravotních a výživových doplňků, na bázi houby Ganoderma lucidum, známé také jako Reishi nebo Lingzhi.

DXN je založena na filozofii „Jeden svět, jeden trh“, což znamená, že se snaží nabídnout své produkty lidem po celém světě. Zároveň tato filozofie znamená, že DXN nabízí každému svému distributorovi stejné možnosti a podmínky, bez ohledu na to, kde na světě se nachází.

DXN tedy vyrábí a prodává produkty, které pomáhají lidem řešit různé zdravotní problémy. Mezi nejznámější produkty patří Ganoderma, Morinzhi, Spirulina, Cordypine a mnoho dalších. Tyto produkty jsou výsledkem dlouhodobého výzkumu a vývoje a jsou vyráběny z kvalitních surovin.

Kultura společnosti DXN je založena na podpoře zdravého životního stylu a napomoci lidem k lepší kvalitě života. Společnost má silnou komunitu distributorů a zákazníků po celém světě, kteří spolupracují, sdílejí své zkušenosti a pomáhají si navzájem dosáhnout svých cílů.

Firma DXN v současnosti působí ve více než 180 zemích světa. Zároveň je DXN jednou z největších společností v oboru multi-level marketingu. Podle statistik firmy DXN dosahovala v roce 2020 celkový obrat více než 1,1 miliardy dolarů.

DXN je také držitelem několika prestižních ocenění a uznání. V roce 2012 byla firma DXN zařazena mezi 25 nejlepších síťových marketingových společností na světě podle Direct Selling News Global 100. V roce 2013 získala firma DXN ocenění od Asociace síťového marketingu Malajsie za svůj přínos k rozvoji průmyslu.

Výsledky na trhu a úspěch firmy DXN tak svědčí o tom, že její strategie a filozofie fungují. Společnost věří, že pomocí svých produktů a systému multi-level marketingu může přinést pozitivní změny do životů lidí po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *