Eagles Club

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Multi-level marketingová firma Eagles Club je významným hráčem na mezinárodním trhu již téměř dvě desetiletí. Od svého založení v roce 2004 se profiluje jako firma, která staví na hodnotách jako je důvěra, spolupráce a osobní rozvoj. Její filozofie je založena na přesvědčení, že úspěch jedince je úspěchem celé skupiny a proto se zaměřuje na podporu a rozvoj svých členů.

Eagles Club se zaměřuje na prodej široké škály produktů, od kosmetiky až po doplňky stravy. Výrobky jsou pečlivě vybírány a testovány, aby splňovaly vysoké standardy kvality, a zároveň odpovídaly potřebám a preferencím členů komunity.

V rámci svého působení se Eagles Club snaží řešit řadu problémů, se kterými se lidé mohou setkat. Kromě snahy o zlepšení zdraví a pohody svých zákazníků se také zaměřuje na vzdělávání v oblasti finanční gramotnosti a rozvoje podnikatelských dovedností.

Kultura a komunita Eagles Clubu je založena na otevřenosti a vzájemné podpoře. Členové se pravidelně scházejí na workshopech, seminářích a konferencích, kde mají možnost sdílet své zkušenosti, nápady a úspěchy. Zároveň je pro firmu důležitý osobní přístup a individuální potřeby každého člena.

Přestože byla firma původně založena v USA, dnes působí v napříč čtyřmi kontinenty. Její síť se rozprostírá od Severní a Jižní Ameriky, přes Evropu, Asii až po Austrálii.

Co se týče výsledků na trhu, Eagles Club patří mezi nejúspěšnější multi-level marketingové firmy. Za dobu své existence dosáhla obratu v řádech miliard dolarů a počet členů přesahuje pět milionů. Díky svému modelu podnikání a inovativnímu přístupu k výrobkům a službám si získala širokou základnu loajálních zákazníků.

Eagles Club je tedy firmou, která se snaží poskytnout svým členům nejen kvalitní produkty, ale také příležitosti pro osobní a profesní rozvoj. Její úspěch na trhu a vysoká míra loajality zákazníků jsou důkazem, že její filozofie a přístup jsou správné.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *