Earth Wind Fire Ice

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Earth Wind Fire Ice (EWFI): Spojení Elementů a byznysu

Earth Wind Fire Ice, neboli EWFI, je fascinující multi-level marketingová společnost, která se specializuje na prodej přírodních produktů inspirovaných základními prvky života. Je to výjimečná firma, která se od svého založení v roce 1990 zaměřuje na přinášení výhod z přírody do moderního světa, a to prostřednictvím svých unikátních produktů.

Filozofie a hodnoty EWFI

EWFI je ovlivněna hluboce zakořeněnými filozofiemi a hodnotami, které vycházejí z respektu k Zemi a jejím základním prvkům – zemi, větru, ohni a ledu. Věří, že každý produkt, který vytváří a prodává, by měl být pokud možno přírodní, udržitelný a mít pozitivní dopad na životy lidí po celém světě.

Produkty a služby EWFI

Mezi hlavní produkty EWFI patří přírodní kosmetika, léčivé minerály, bylinné čaje, bio potraviny a ekologické čistící prostředky. Firma se snaží nabídnout co nejširší škálu výrobků, které uspokojí potřeby a přání různých typů zákazníků, a přitom zůstávají v souladu s jejich filozofií.

Komunita a kultura EWFI

EWFI je hrdá na svou silnou a odhodlanou komunitu. Její kultura je postavena na vlastnostech spojených se čtyřmi prvky, které jsou zároveň základními hodnotami firmy. Mezi ty patří síla a vytrvalost (země), adaptabilita a změna (vítr), vášeň a energie (oheň) a klid a odpočinek (led). Tyto hodnoty jsou vštěpovány nejen do všech produktů, které EWFI vytváří, ale také do její komunity a kultury.

Přítomnost na trhu a výsledky EWFI

EWFI působí na globální úrovni. Její distributoři jsou zastoupeni ve více než 50 zemích po celém světě a firma se neustále snaží rozšiřovat svůj dosah do dalších regionů. V roce 2020 firma dosáhla obratu přesahujícího 500 milionů dolarů, což jí poskytlo pevné postavení na trhu s přírodními produkty.

EWFI má také silné sociální dopady. Jelikož firma věří v důležitost udržitelnosti a péče o Zemi, investovala více než 10 milionů dolarů do environmentálních projektů a iniciativ v roce 2020.

Závěrem

Earth Wind Fire Ice je fascinující firma, která klade důraz na přírodní produkty a udržitelnost. Její unikátní přístup k byznysu, silná komunita a výsledky na trhu ji činí jedním z předních hráčů v multi-level marketingovém průmyslu. Její úspěch je důkazem, že propojení přírody a byznysu může vést k prosperující a udržitelné budoucnosti.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *