ESSENS

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

ESSENS je multi-level marketingová společnost, která svým působením za poslední dekádu zaznamenala významný nárůst popularity a zákaznické základny. Její základní filozofie a hodnoty jsou zakotveny v prémiové kvalitě, zákaznické spokojenosti a široké nabídce produktů pro zdraví a krásu.

Historie firmy ESSENS

ESSENS byla založena v roce 2011 se sídlem v Brně, Česká Republika, a od té doby se rozrostla do více než třiceti zemí světa. Firma se od svého založení zaměřuje na vývoj a prodej výrobků pro zdraví a krásu, přičemž kvalita a inovace jsou klíčovými hodnotami, které ji odlišují od konkurence.

Produkty a služby ESSENS

ESSENS je známá svou širokou škálou produktů, které zahrnují parfémy, kosmetiku, potravinové doplňky a produkty pro domácnost. Všechny výrobky jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu, bezpečnost a účinnost. Parfémy jsou vyráběny ve spolupráci s předními světovými výrobci parfémů a vynikají svou vysokou koncentrací esenciálních olejů. Kosmetické výrobky a potravinové doplňky jsou navrženy tak, aby pomáhaly zákazníkům cítit se lépe a vypadat lépe.

Firma ESSENS také nabízí možnost podnikání prostřednictvím svého multi-level marketingového plánu. Tento plán je navržen tak, aby umožnil lidem získat finanční nezávislost a dosáhnout svých osobních a profesionálních cílů.

Kultura a komunita ESSENS

ESSENS se pyšní silnou a dynamickou komunitou, která sdílí společné hodnoty a vizi. Firma vytváří prostředí, kde se zákazníci a partneři cítí povzbuzeni k dosažení svých cílů. Kultura firmy je založena na otevřené komunikaci, vzájemné podpoře a uznání úspěchů.

Výsledky na trhu

Od svého založení v roce 2011 se ESSENS stala jedním z předních hráčů v oblasti multi-level marketingu v Evropě. Firma je přítomna ve více než 30 zemích po celém světě a má více než milion registrovaných členů. V roce 2019 dosáhla obratu více než 100 milionů eur.

ESSENS je tak příkladem úspěšné firmy, která se zásluhou své kvality, inovativnosti a silné komunity stala jedním z předních hráčů na trhu s výrobky pro zdraví a krásu. Její úspěch a růst ukazují, že když jde o zdraví a krásu, zákazníci hledají výrobky, které jsou nejen účinné, ale také bezpečné a kvalitní.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *