Broker Consulting

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Broker Consulting je multi-level marketingová společnost, která se věnuje poradenství v oblasti financí, investic a pojištění. Jejími hlavními hodnotami jsou etický přístup, otevřenost a neustálé vzdělávání.

Historie firmy Broker Consulting

Broker Consulting působí na trhu již od roku 1993, což ji řadí mezi jedny z nejstarších společností v oblasti finančního poradenství v České republice. Za tuto dobu se jí podařilo vybudovat silnou reputaci mezi svými klienty, a to díky jejímu odbornému přístupu a dlouholeté zkušenosti.

Činnost firmy Broker Consulting

Hlavní náplní práce Broker Consulting je poskytování finančního poradenství svým klientům. To zahrnuje především poradenství v oblasti investic, pojištění, úvěrů a ostatních finančních produktů. Kromě toho se firma také zabývá prodejem těchto produktů. Broker Consulting spolupracuje s řadou bank, pojišťoven a investičních společností, což jí umožňuje nabídnout svým klientům širokou škálu finančních produktů.

Řešení problémů klientů

Broker Consulting se snaží najít pro své klienty to nejlepší řešení jejich finanční situace. K tomu využívá svého odborného týmu poradců, kteří jsou pravidelně školeni a mají přístup k nejnovějším informacím z oblasti financí. Firma také využívá moderní technologie a nástroje, aby byla schopna poskytnout svým klientům co nejlepší služby.

Kultura a komunita ve firmě

Firma Broker Consulting klade velký důraz na kulturu a komunitu ve své organizaci. Pravidelně pořádá různé akce pro své zaměstnance a poradce, jako jsou školení, konference či teambuildingové aktivity. Díky tomu se snaží vytvářet příjemné pracovní prostředí, kde se lidé cítí dobře a jsou motivováni k dosažení co nejlepších výsledků.

Působení firmy

Broker Consulting působí především na území České republiky, ale má také pobočky na Slovensku. Celkově má firma více než 150 poboček a spolupracuje s více než 2 000 poradci.

Výsledky na trhu

Broker Consulting je jednou z největších poradenských společností na českém trhu. Ročně obslouží více než 300 000 klientů a spravuje majetek v hodnotě přes 50 miliard korun. Firma také pravidelně získává různé ocenění za své služby, což potvrzuje její kvalitu a odbornost.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *