Flavon Group

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Flavon Group: Přírodní řešení pro zdravější život

Flavon Group je uznávanou multi-level marketingovou firmou, která se zaměřuje na výrobu a distribuci vysokokvalitních potravinových doplňků na bázi flavonoidů. Tato maďarská společnost je na trhu již déle než 15 let od svého založení v roce 2004 a během této doby se rozrostla do více než 30 zemí po celém světě.

Hodnoty a filozofie Flavon Group

Základními hodnotami Flavon Group jsou kvalita, inovace a pečlivě vybrané přírodní ingredience. Firma se zavázala k výrobě zdravých a přírodních produktů, které pomáhají lidem vést zdravější život. Její filozofie je založena na přesvědčení, že příroda má vše, co člověk potřebuje k udržení optimálního zdraví.

Historie a produkty společnosti

Od svého vzniku se Flavon Group věnovala výzkumu a vývoji produktů na bázi flavonoidů, které jsou silnými antioxidanty. Jejich produkty, od ovocných koncentrátů až po doplňky stravy, jsou vytvářeny s využitím nejnovějších technologií a vědeckých poznatků.

Řešení pro zdraví

Flavon Group nabízí řešení pro různé zdravotní problémy, od podpory Imunitního systému, přes prevenci srdečních chorob až po podporu zdravého stárnutí. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby poskytovaly vyvážený příjem vitamínů, minerálů a antioxidantů, které jsou nezbytné pro správnou funkci těla.

Kultura a komunita Flavon Group

Skutečnou sílu Flavon Group tvoří její globální komunita distributorů a zákazníků, kteří sdílejí stejné hodnoty a vášeň pro zdravý životní styl. Firma nabízí svým distributorům školení a podporu, aby mohli efektivně šířit její poselství a produkty.

Působení a výsledky na trhu

Flavon Group působí na mezinárodním trhu včetně zemí jako jsou Rusko, Německo, Polsko, Slovensko a mnoho dalších. V roce 2020 dosáhla firma obratu více než 20 milionů eur a její produkty používá přes 500 tisíc zákazníků po celém světě.

Flavon Group je skvělým příkladem toho, jak společnost může využít síly přírody a moderní technologie k vytvoření produktů, které pomáhají lidem vést zdravější a plnohodnotnější život. S jejími hodnotami a filozofií, inovativními produkty a silnou komunitou se Flavon Group stala jedním z předních jmen v oblasti přírodních potravinových doplňků.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *