FM World

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

FM World je mezinárodní multi-level marketingová firma, která se specializuje na výrobu a prodej parfémů, kosmetických produktů a domácích potřeb. Tato firma vznikla v roce 2004 v Polsku a od té doby se rozrostla do více než 50 zemí po celém světě, včetně České republiky a Slovenska.

FM World je známá svou filosofii postavenou na hodnotách svobodného podnikání, osobního růstu a komunitní spolupráce. Firma věří, že její úspěch je úspěchem jejích distributorů, a proto se snaží neustále zlepšovat své metody a techniky prodeje, aby pomohla svým distributorům dosáhnout úspěšné kariéry.

FM World se specializuje na výrobu parfémů s vysokým obsahem parfémové esence, které jsou srovnatelné s luxusními značkami, ale jsou nabízeny za mnohem nižší ceny. Kromě toho také vyrábí širokou škálu kvalitních kosmetických produktů a produktů pro domácnost.

Firma se snaží řešit problémy lidí tím, že nabízí výrobky vysoce kvalitní, ale za dostupné ceny. Její cílem je také pomoci lidem dosáhnout finanční nezávislosti tím, že jim nabízí příležitost se stát nezávislými distributory.

FM World je známá svou silnou komunitou. Firma vytváří kulturu vzájemné podpory a spolupráce, kde se každý může naučit, jak se stát úspěšným distributorem, a zároveň se podílet na úspěchu celé firmy.

FM World je známá svými impresivními výsledky na trhu. Od svého založení v roce 2004 firma neustále roste, což dokazují její roční obraty, které se pohybují v řádech miliard korun. Například v roce 2019 dosáhl celkový obrat firmy výše 1,3 miliardy zlotých (cca 8 miliard Kč).

I přes svůj rychlý růst, FM World neustále sleduje potřeby a přání svých zákazníků a distributorů a snaží se jim nabídnout co nejlepší produkty a služby. S tímto přístupem si firma vydobyla důvěru milionů lidí po celém světě a stala se jedním z předních hráčů v oblasti multi-level marketingu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *