Forever Living Products

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Forever Living Products (FLP) je mezinárodní multi-level marketingová společnost, která se specializuje na výrobu a prodej produktů na bázi aloe vera a včelích produktů. Společnost byla založena v roce 1978 Rexem Maughanem a Carlom Jensenem v Arizona, a dnes působí ve více než 160 zemích po celém světě.

Společnost Forever Living Products je založena na filozofii „zdraví, bohatství a štěstí“. Jedná se o firmu, která klade důraz na to, aby její produkty přinášely lidem nejen zdravotní benefity, ale také jim poskytovaly možnost zlepšit svou finanční situaci prostřednictvím jejího systému multi-level marketingu. Firma věří, že začleňováním aloe vera a včelích produktů do každodenního života, může pomoci zlepšit zdraví a životní styl jednotlivců.

Produkty Forever Living Products jsou zaměřené na řešení širokého spektra zdravotních a kosmetických problémů. Jejich široký sortiment zahrnuje vše od doplňků stravy, péče o tělo, péče o pleť až po nápoje. Všechny produkty jsou vyráběny s použitím čisté aloe vera a dalších přírodních složek, které jsou šetrné k pokožce a podporují zdraví.

Kultura a komunita Forever Living Products je založena na týmové práci a podpoře. Společnost nabízí svým distributorům širokou škálu vzdělávacích a podpůrných materiálů, aby jim pomohla dosáhnout úspěchu. Distributoři se také mohou zapojit do různých komunitních akcí a programů, což jim umožňuje být součástí něčeho většího.

FLP dosáhla mimořádných výsledků na trhu. S více než 9 miliony distributorů po celém světě a ročními tržbami přesahujícími 2 miliardy dolarů je jednou z největších a nejúspěšnějších společností v oboru. Díky svému jedinečnému obchodnímu modelu a vysoké kvalitě svých produktů je Forever Living Products schopna dosáhnout stálého růstu a expanze.

Závěrem lze říci, že Forever Living Products je silná a stabilní společnost, která má mnoho co nabídnout. Její filozofie, hodnoty a kultura jsou založeny na podpoře zdraví a prosperity, což ji činí atraktivní volbou pro ty, kteří hledají kvalitní zdravotní produkty a možnost finančního zlepšení. Její silná pozice na trhu a dlouhá historie úspěchů ukazují, že je to společnost, která má potenciál k dalšímu růstu a expanzi.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *