Freebay

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Freebay: Nová dimenze v multi-level marketingu

Freebay je významnou společností v oblasti multi-level marketingu, známé také jako síťový marketing nebo MLM. Tento typ podnikání spočívá v prodeji výrobků nebo služeb přes síť nezávislých distributorů. Freebay se od svých konkurentů odlišuje svými inovativními produkty, silnou korporátní kulturou a důrazem na osobní rozvoj svých distributorů.

Historie a filozofie

Freebay byla založena v roce 2019 s cílem přinést revoluční změnu v obchodování s digitálními měnami a finančními technologiemi. S vlastním konceptem „vzdělávání a obchodování s kryptoměnou“ si tato firma vybudovala silnou pozici na trhu. Její filozofie spočívá v poskytování přístupu ke kryptoměnám a dalším finančním technologiím co nejširší veřejnosti, a to prostřednictvím srozumitelných vzdělávacích programů a inovativních obchodních nástrojů.

Produkty a služby

Jádrem nabídky Freebay jsou online vzdělávací kurzy zaměřené na finanční trhy a kryptoměny. Tyto kurzy jsou určeny jak pro začátečníky, tak pro pokročilé obchodníky a investorů, kteří se chtějí dále vzdělávat a rozšiřovat své znalosti. Kromě toho Freebay nabízí také obchodní platformu pro obchodování s kryptoměnami, která je přístupná pro všechny účastníky jejich programu.

Kultura a komunita

Freebay klade velký důraz na kulturu a komunitu. Firma vytváří prostředí, kde se členové mohou učit, sdílet své zkušenosti a společně růst. Prostřednictvím pravidelných online setkání, konferencí a dalších akcí se členové mohou vzájemně inspirovat a motivovat k dosažení svých osobních a obchodních cílů.

Působení a výsledky na trhu

Přestože je Freebay relativně mladá společnost, již se jí podařilo expandovat do více než 120 zemí po celém světě. Dosud se do jejího programu zapojilo tisíce lidí, kteří využívají její výukové materiály a obchodní platformu. Podle posledních statistik se Freebay řadí mezi top MLM společnosti v oblasti finančních technologií.

Freebay tak nabízí unikátní příležitost pro ty, kteří se chtějí vzdělávat v oblasti kryptoměn a finančních technologií, a zároveň vybudovat svůj vlastní obchodní podnik v rámci jejího MLM modelu. S její silnou korporátní kulturou, inovativními produkty a silnou komunitou si Freebay rychle získává uznání na globálním trhu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *