Herbalife Nutrition

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

HERBALIFE Nutrition je globální multi-level marketingová společnost, která se specializuje na výrobu, marketing a prodej produktů zaměřených na výživu, kontrolu hmotnosti, energetické a fitness produkty a osobní péči. Firma byla založena v roce 1980 a sídlí v Los Angeles, v Kalifornii, a je jednou z předních světových společností v oblasti výživy a wellness.

Filozofie a hodnoty HERBALIFE Nutrition

HERBALIFE Nutrition propaguje filozofii „Výživa pro lepší život“, což je základní hodnota, kterou sdílí se svými zaměstnanci, nezávislými distributory a zákazníky po celém světě. Společnost pečlivě vyvíjí své produkty s vědeckým podkladem, aby poskytla individuální řešení, které pomáhají lidem dosahovat své zdravotní a wellness cíle. Společnost také oceňuje integritu, týmovou práci, vášeň, professionalitu a předání.

Produkty a služby

HERBALIFE Nutrition nabízí řadu produktů zaměřených na zlepšení celkového zdraví a wellness. Její portfolio zahrnuje proteinové nápoje, tyčinky a polévky, čaje, aloje, vitamíny a minerály, energizéry a doplňky stravy. Produkty jsou navrženy tak, aby podporovaly zdravou výživu, zlepšovaly výkonnost, podporovaly kontrolu váhy a poskytovaly přidanou výživu pro zdravé stárnutí.

Komunita a kultura

HERBALIFE Nutrition má silnou a dynamickou komunitu tvořenou nezávislými distributory, zákazníky a zaměstnanci. Společnost považuje svou komunitu za svou největší sílu a důrazně podporuje kulturu spolupráce, podpory a vzájemného respektu. Tato kultura se odráží v jejích globálních a místních komunitních iniciativách, které zahrnují vzdělávání o zdravém životním stylu, podporu sportovních aktivit a dobročinné programy zaměřené na zlepšení výživy a wellness u dětí po celém světě.

Globální přítomnost a výsledky na trhu

HERBALIFE Nutrition je přítomna ve více než 90 zemích a zaměstnává přes 8 000 lidí po celém světě. Společnost dosáhla celkových tržeb 4,9 miliardy dolarů v roce 2020, což je dokladem její silné pozice na globálním trhu výživy a wellness. Nezávislí distributoři firmy HERBALIFE měli v roce 2020 přístup k více než 4,8 milionům zákazníků.

HERBALIFE Nutrition je zavázána k vytváření výrobků a programů, které pomáhají lidem dosáhnout svých wellness cílů, a je hrdá na to, že může hrát klíčovou roli v podpoře zdravějších a šťastnějších životů pro miliony lidí po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *