Hillarys

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Hillarys je jedním z předních jmen v oblasti interiérových řešení, který se zabývá prodejem a instalací závěsů, rolet a žaluzií v rámci celé Velké Británie. Za více než 50 let své existence si firma vybudovala silnou pověst díky svému závazku k vysoce kvalitním produktům, vynikajícímu zákaznickému servisu a inovativním řešením.

Hillarys byla založena v roce 1971 v Nottinghamu a od té doby prošla úžasným vývojem. Začala jako malá manufaktura na výrobu rolet a brzy se rozrostla do národního podniku s více než tisícovkou konzultantů a specialistů na instalaci. Hillarys je nyní jedním z předních poskytovatelů okenních řešení ve Velké Británii s ročním obratem přesahujícím 200 milionů liber.

Firma je známá svým závazkem k inovacím a zákaznické spokojenosti. Její filozofie je postavena na přesvědčení, že kvalitní interiér může výrazně zlepšit kvalitu života lidí. Ať už jde o vytváření klidného prostředí pro relaxaci nebo o pomoc s regulací světla a teploty v domácnosti, Hillarys je připravena nabídnout komplexní řešení.

Hillarys vyrábí širokou škálu závěsů, rolet a žaluzií, které jsou vyrobeny na míru a instalovány profesionály. Také nabízí řadu jiných produktů, včetně záclon a zatemňovacích řešení. Všechny produkty Hillarys jsou navrženy tak, aby byly nejen praktické, ale také esteticky přitažlivé, aby doplnily jakýkoli interiér.

Kultura společnosti Hillarys je založena na spolupráci, inovaci a zákaznické spokojenosti. Firma se pyšní svými týmy, které jsou plně věnovány poskytování vynikajícího servisu a hledání nových způsobů, jak zlepšit životy svých zákazníků.

Firma Hillarys působí po celé Velké Británii a má vysokou úroveň zákaznické spokojenosti. V roce 2020 získala ocenění Feefo Platinum Trusted Service Award, které je udělováno firmám, které dosáhly vysokých hodnocení zákaznické spokojenosti po dobu tří nebo více let.

Hillarys je také hrdá na svůj vliv na komunitu. Zaměstnává tisíce lidí po celé Británii a je aktivní v charitativním sektoru. Firma podporuje řadu místních a národních charitativních organizací a je známa svým závazkem k udržitelnosti a snižování dopadu na životní prostředí.

Výsledky na trhu společnosti Hillarys hovoří samy za sebe. S více než půl milionem zákazníků ročně a rostoucím podílem na trhu je firma připravena pokračovat v expanzi a inovaci. Jejich závazek k vynikajícímu servisu, kvalitním produktům a zákaznické spokojenosti je klíčem k jejich trvalému úspěchu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *