HERBALIFE

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Název Herbalife je pro mnohé lidi synonymem pro zdravou výživu a celkové zlepšení životního stylu. Tato multi-level firma, působící na trhu již přes 40 let, je považována za jednoho z předních poskytovatelů produktů pro výživu, řízení váhy a péči o tělo. Ale co je za touto značkou skutečně? Pojďme se podívat blíže na to, co Herbalife nabízí a jak může ovlivnit vaše zdraví a pohodu.

Historie Herbalife začala v roce 1980 v Los Angeles, kdy její zakladatel Mark Hughes začal prodávat výrobky pro hubnutí přímo z kufru svého auta. Hughes byl motivován osobní tragédií – jeho matka zemřela kvůli předávkování dietními pilulkami. Hughes proto chtěl vytvořit bezpečné a efektivní produkty pro řízení váhy.

Herbalife se specializuje na výrobu a prodej produktů pro výživu, péči o tělo a váhovou kontrolu. Firma je známá svými proteinovými shake, doplňky stravy a produkty pro sportovní výživu. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby podpořily zdravý životní styl a pomohly lidem dosáhnout svých fitness a wellness cílů.

Firma tvrdí, že její výrobky mohou pomoci lidem řešit řadu běžných zdravotních problémů, jako je nadváha, nedostatek energie, nezdravá strava a stres. Herbalife také nabízí řadu produktů zaměřených na specifické zdravotní potřeby, jako jsou proteinové třesy pro sportovce, doplňky stravy pro vegany nebo produkty pro podporu trávení.

Kromě výrobků pro zdraví a wellness se Herbalife také vyznačuje svým jedinečným obchodním modelem. Firma funguje na principu multi-level marketingu (MLM), což znamená, že její produkty jsou prodávány prostřednictvím sítě nezávislých distributorů. Tito distributoři získávají provizi z prodeje výrobků, které sami prodají, a také z prodeje těch distributorů, které sami naverbovali do sítě.

Po více než čtyřech desetiletích působení na trhu je Herbalife nyní globální společností s působností ve více než 90 zemích po celém světě. Firma dosáhla obrovského růstu, s ročními tržbami v řádu miliard dolarů, a má více než 8 000 zaměstnanců po celém světě.

Přesto, ačkoli je Herbalife oblíbenou značkou pro mnoho lidí hledajících zdravější životní styl, měla firma svůj podíl na kontroverzích. Kritici tvrdí, že obchodní model MLM je neetický a že některé z produktů firmy mohou být nezdravé. Herbalife však trvá na tom, že její produkty jsou bezpečné a účinné, a že její obchodní model je legitímní a etický.

Podle statistik Herbalife dosáhla v roce 2019 tržeb 4,9 miliardy dolarů a za první čtvrtletí 2020 dosáhla tržeb 1,3 miliardy dolarů. Firma také tvrdí, že má více než 3 miliony nezávislých distributorů po celém světě.

Tak co si o Herbalife myslet? Jak u všech věcí, konečné rozhodnutí je na vás. Pokud hledáte způsob, jak zlepšit svůj zdraví a wellness, produkty Herbalife mohou být pro vás dobrým řešením. Ale jako u všech výživových doplňků je důležité provést vlastní výzkum a konzultovat se s odborníkem na výživu nebo lékařem.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Jedna myšlenka na “HERBALIFE”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *