Jifu

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Jifu je globální multi-level marketingová (MLM) firma, která se zaměřuje na cestovní průmysl. Firma byla založena v roce 2018 Bradem Alkazinem a Jeffem Bolfem a za krátkou dobu své existence získala značnou popularitu mezi cestovateli po celém světě.

Firma Jifu má jednoduchou filozofii – umožnit lidem cestovat více a za méně peněz. Toho dosahuje tím, že svým členům nabízí významné slevy na letenky, ubytování a další cestovní služby. Firma se také snaží motivovat své členy k tomu, aby se stali samostatnými podnikateli, kteří rozšiřují značku Jifu a získávají nové členy.

Jifu se od svého vzniku značně rozrostla. V současnosti má přes 50 tisíc členů a působí ve více než 40 zemích po celém světě. Firma je obzvláště oblíbená v Severní Americe, Evropě a Asii, kde se její členové těší obrovským slevám na cestování.

Firma Jifu nejenže nabízí slevy na cestování, ale také poskytuje svým členům různé nástroje a vzdělání, aby mohli efektivněji rozvíjet svůj vlastní podnikatelský záměr. Firma má silnou komunitu, která se podporuje a pomáhá si navzájem dosáhnout úspěchu.

Jedním z hlavních problémů, které Jifu řeší, je vysoká cena cestování. Firma se snaží toto změnit tím, že nabízí svým členům přístup k exkluzivním slevám a nabídkám, které nejsou běžně k dispozici. Členové firmy mohou ušetřit až 85% na ubytování, letenkách a dalších cestovních službách, což jim umožňuje objevovat svět za mnohem méně peněz.

Kultura firmy Jifu je postavena na hodnotách spolupráce, podpory a vzájemné pomoci. Firma věří, že úspěch jednotlivce je úspěchem celé komunity a proto se snaží vytvářet prostředí, kde si všichni mohou navzájem pomáhat a podporovat se.

Jifu je také známá svou transparentností a otevřeností. Firma pravidelně zveřejňuje své finanční výsledky a statistiky, aby členové mohli snadno sledovat její výkonnost a růst. Od svého založení v roce 2018 firma dosáhla obratu v řádech milionů dolarů a její výkonnost neustále roste.

Celkově je Jifu inovativní a rychle rostoucí firmou, která mění způsob, jakým lidé cestují. S její pomocí může cestování být dostupné pro mnohem širší spektrum lidí a může otevřít nové příležitosti pro ty, kteří mají zájem o podnikání v cestovním průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *